Ingezonden persbericht

Maak je eigen reispagina op Wereldwijzer.nl

UTRECHT, 20051004 -- Utrecht, 04 oktober 2005 - Het grootste Nederlandstalige reizigersforum, Wereldwijzer.nl, heeft voor haar leden enkele leuke extra ledenopties in gebruik genomen. De ruim 16.000 leden van Wereldwijzer.nl kunnen nu hun eigen reispagina aanmaken.


Sinds vorige week kan ieder lid een eigen pagina binnen Wereldwijzer.nl aanmaken en deze naar eigen inzicht indelen. Zo kan men bijvoorbeeld makkelijk vakantiefoto's plaatsen en delen met anderen. De reispagina's maken het ook mogelijk om op een leuke manier reisverhalen te delen. Men kan het reisverhaal bijvoorbeeld met foto's visualiseren en ook kunnen andere leden direct hun commentaar hierover geven. Het aanmaken van een reispagina is geheel gratis.

Uitgebreider aanbod
"We willen onze bezoekers meer bieden dan alleen maar een standaard forum. Door middel van de eigen reispagina's kunnen onze leden op een makkelijke en leuke manier hun reiservaringen en foto's met andere reizigers delen", aldus Riemer Coolen, sitemanager van Wereldwijzer.nl.

Aanmaken reispagina
Om een eigen reispagina aan te maken moet je geregistreerd zijn bij Wereldwijzer.nl. Dit is overigens geheel gratis en kan hier: www.wereldwijzer.nl/register.php . Vervolgens ga je naar je instellingen van je WW account ( www.wereldwijzer.nl/usercp.php ) om een reispagina aan te maken. Daar aangekomen klik je op 'Reispagina aanmaken'. Nu kun je vakantiefoto's, reisverhalen en andere informatie die je interessant lijkt om met anderen te delen op je reispagina zetten, dit gaat op dezelfde manier als het plaatsen van een simpel bericht in de forums. Als je je reispagina wilt laten zien aan familie, vrienden of kennissen dan zet je achter www.wereldwijzer.nl gewoon een / en je gebruikersnaam. Voorbeelden van enkele leuke reispagina's en de mogelijkheden daarvan kun je hier vinden: www.wereldwijzer.nl/Angellore en www.wereldwijzer.nl/marloth .

Over Wereldwijzer.nl
De site Wereldwijzer.nl is opgestart en wordt onderhouden door een aantal reisliefhebbers om een ontmoetingsplaats te creëren voor iedereen die interesse heeft in vakanties, reizen of bepaalde landen. Wereldwijzer.nl is onderverdeeld in diverse continenten en landen waar allerhande informatie en nieuws te vinden is over deze streken. Er zijn bijvoorbeeld forums over Turkije tot en met Brazilië. Naast de landenforums zijn er ook thematische forums over bijvoorbeeld wintersport, emigreren en reisgenoten. Naast het interactieve gedeelte biedt Wereldwijzer.nl ook duidelijke overzichten van reisaanbieders voor het boeken van reizen en vakanties.

Maandelijks bezoeken ruim 100.000 reizigers de site en de verschillende forums. De reiscommunity van Wereldwijzer.nl bestaat inmiddels al uit ruim 16.000 reizigers.




Wereldwijzer.nl