Ingezonden persbericht


MOOIE BENEN EN STRAKKE BILLEN-SCHOEN KOMT NAAR
AMSTERDAM, DEN HAAG, KERKRADE EN HOOGEVEEN
FITNESS SCHOEN B-FIT ORGANISEERT EUROPEAN FITNESS TOUR

Amsterdam, 3 oktober 2005 - SpringBoost is het jonge Zwitserse sportschoenen merk, dat deze zomer bekendheid verwierf dankzij de fitness schoen B-Fit, die "mooie benen en strakke billen"- garandeert. Ter promotie van de schoen organiseert SpringBoost een European Fitness Tour door Europa, die in oktober Nederland aandoet. Er zijn dan speciale workshops in sportscholen in Amsterdam, Den Haag, Kerkrade en Hoogeveen. Niemand minder dan Helena Cardoso Nahafahik - de Braziliaanse wereldkampioene aerobics - zal de workshops leiden. Van de B-Fit schoen is sinds kort ook een herenmodel verkrijgbaar.

European Fitness Tour
De European Fitness Tour is een initiatief van SpringBoost, de Zwitserse producent van onder andere de fitness schoenen B-Fit. In september is de Tour van start gegaan in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Doel van de European Fitness Tour is om geïnteresseerden zélf kennis te laten maken met B-Fit. Van 5 tot en met 26 oktober komt SpringBoost in Nederland voor vier exclusieve workshops op de fitness schoenen. De European Fitness Tour is op 5 oktober in Fitness First in Kerkrade, op 12 oktober in The Total Workout in Hoogeveen, op 19 oktober bij Fitness First Ladies Club in Den Haag en op 26 oktober bij Fitness First in Amsterdam. Iedereen kan meedoen, ook niet-leden van de club. Van 18.00 uur tot 21.00 uur is er een Springboost-stand aanwezig in de clubs waar sporters de B-Fit schoenen af kunnen halen om deze tijdens de demonstratieles onder leiding van aerobics wereldkampioene Helena Cardoso Nahafahik zélf uit te proberen.

Voordeel; betere lichaamshouding, lange beenspieren Dankzij het dorsiflexi principe, waardoor de hiel van de voet lager staat dan de bal van de voet, 'dwingt' B-Fit je als het ware in de juiste lichaamshouding en neemt zo op natuurlijke wijze de corrigerende rol van de fitness trainer over. Afhankelijk van de gewenste activiteit zijn 3 verschillende zooltjes te gebruiken; de '0 graden' zool zet de voet in een neutrale positie voor lichte training, de 'min 2 graden' zool kantelt de voet iets verder naar achteren voor actieve training en wie echt het hoogst mogelijke rendement wil, kiest de 'min 4 graden' zool. Zo worden de spieren van onderrug, billen, bovenbenen en kuiten voortdurend intensief aangespannen - ongeacht de vorm van belasting - en dát zorgt voor mooie lange beenspieren en strakke billen!

Geïnteresseerden kunnen zich voor meer informatie en inschrijvingen voor de B-Fit European Fitness Tour wenden tot deze clubs. Vragen kunnen gemaild worden naar: fitness@springboost.com.

SpringBoost heeft na meer dan vijf jaar biomechanisch onderzoek de eerste schoen ter wereld gecreëerd waarmee atleten en sportbeoefenaren op verantwoorde en gezonde wijze hun sportieve doelstellingen kunnen bereiken. Dankzij de dorsi flexion technologie heeft het in Zwitserland gevestigde bedrijf een uniek technologisch platform ontwikkeld met variaties voor iedere sport. In Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en Nederland zijn nu twee modellen van SpringBoost verkrijgbaar: de B-Fit fitness schoen en de B-Spike volleybalschoen. Voor verkoopadressen en algemene informatie over SpringBoost kijk op www.springboost.nl.



Ingezonden persbericht