Ingezonden persbericht


Persbericht

Strategische samenwerking AAC Cosmos en HSO

Eindhoven, 5 oktober 2005 - AAC Cosmos en HSO zijn een strategische samenwerking aangegaan. Als onderdeel van de samenwerking heeft HSO de Axapta-divisie van AAC Cosmos overgenomen. De service management module van AAC Cosmos wordt overgenomen door Dynamics Software.

De verkoop van de Axapta-divisie door AAC Cosmos volgt logischerwijs op de doorvoering van de nieuwe bedrijfsstrategie. Na de management buy-out in maart van dit jaar kondigde AAC Cosmos aan zich te gaan richten op twee dimensies, enerzijds Samenwerking & Productiviteit en anderzijds Management & Beheer.

Met deze schaalvergroting geeft HSO verder vorm aan de strategie om klanten meer toegevoegde waarde te bieden, o.a. door oplossingen te bieden op basis van Microsoft technologie op het gebied van infrastructuur, database, desktop en Microsoft Axapta.

De strategische samenwerking bestaat uit het aanbieden van bedrijfsoplossingen gebaseerd op Microsoft technologie op het gebied van infrastructuur en applicaties, ondermeer door het aanbieden van één aanspreekpunt voor service en support.

Eric Thijssen, Director SMS&P van Microsoft Nederland juicht deze strategische samenwerking toe. "Focus is wat de markt van vandaag vraagt. In het geval van AAC Cosmos is dat op het gebied van infrastructuur en managed services. Voor HSO betekent dat verkoop, implementatie en support van Microsoft Axapta."

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over AAC Cosmos
AAC Cosmos is een ICT partner voor middelgrote organisaties. Zij bieden met 450 medewerkers vanuit 7 vestigingen in Nederland specifieke kennis op het gebied van ontwerpen, implementeren, toepassen en beheren van ICT oplossingen voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen. AAC Cosmos richt zich met zijn dienstverlening voornamelijk op organisaties in het bedrijfsleven, maar heeft ook grote organisaties binnen de zorgsector, lokale overheid en centrale overheid in zijn klantenkring. In vrijwel alle samenwerkingen met leveranciers beschikt het bedrijf over de hoogste (service-) accreditaties.

Meer over AAC Cosmos kunt u vinden op:
www.aaccosmos.nl

Meer over HSO kunt u vinden op:
www.hsombs.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Cathelijne van den Bosch van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Fax: +31 (0) 40 235 46 01
Email: cathelijnev@lewispr.com

Contactpersoon AAC Cosmos:
René van Dop. Tel: 040-2918918

Contactpersoon HSO:
Jan Koedijk. Tel: 030-2408666

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com