FloraHolland


FloraHolland doet voor de tweede maal mee aan de '4 mijl van Groningen'

EELDE (10 oktober 2005) - FloraHolland vestiging Eelde heeft dit jaar voor de tweede maal deelgenomen aan de ' 4 Mijl van Groningen'. Op zondag 10 oktober liepen twee teams, bestaande uit medewerkers en kopers, mee in de bedrijvenloop.

In 2004 heeft vestiging Eelde met een team medewerkers voor het eerst meegedaan aan de '4 Mijl van Groningen', het grootste loopevenement van Noord-Nederland. De afstand van de bedrijvenloop bedraagt 6.437 meter en gaat van de Hortus in Haren naar het centrum van Groningen.

De opbrengst van de '4 mijl van Groningen' gaat elk jaar naar een goed doel. Dit jaar stond de bedrijvenloop in het teken van de Charity Run. De opbrengst gaat dit jaar naar Stichting Beatrixoord, een revalidatiecentrum in Noord-Nederland, dat honderd jaar bestaat.

Deelnemers en uitslagen
In totaal deden 454 teams mee aan de loop. Het team met collega's van FloraHolland vestiging Eelde behaalde de 86e plaats en bestond uit: vestigingsmanager Cees Hoekstra (eindtijd 28:13), technisch medewerker Henk Folkers (eindtijd 29:50), assistent administrateur Benny Stumpe (eindtijd 32:23), aanbodsmanager Bemiddelingsbureau John Wagenaar (eindtijd 39:06), assortimentsmanager/ veilingmeester, Marco den Hollander (eindtijd 28:47), gastloper Gerard Bezema (eindtijd 31:34), en (niet op de foto) stafmedewerker techniek en bouwzaken Theo Kremer (eindtijd 26:47).


---