Ingezonden persbericht

Backup-Connect opent vestiging in Canada

HUIZEN, 20051008 -- Huizen, Lethbridge (Canada) 8 oktober 2005 - Op 10 oktober opent Backup-Connect haar vestiging in Canada. Na Europa en India een logische stap, volgens Hilco de Roo, CCO Backup-Connect International: 'Canada loopt net als Nederland voorop in de vraag naar de online backup. Door in Canada een lokaal kantoor te hebben, kunnen we de markt optimaal bedienen.' Jay Anderson, CEO Backup-Connect Canada voegt hier aan toe: 'We hebben al veel contacten in het onderwijs en in de petrogene industrie. Hier wordt zeer positief gereageerd op onze aanbieding.


De online backup is een dagelijkse automatische backup, waarbij de data versleuteld over het internet wordt verzonden en wordt opgeslagen in een veilig datacenter. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën zoals incremental backup (alleen de nieuwe bestanden worden verzonden) en in-file delta backup (alleen de wijzigingen binnen een bestand worden verzonden), is het zonder problemen mogelijk om tot 1 Terra Byte data per klant op te slaan. Dagelijks ontvangt de klant een backup rapport per e-mail. De online backup bespaart kosten voor de aanschaf van backup apparatuur, tapes en dagelijks veel tijd.

Over Backup-Connect
Online backup gaat om veiligheid en vertrouwen. Backup-Connect begrijpt dit als geen ander en maakt geen concessies als het hierom gaat. Daarom heeft Backup-Connect gekozen voor het datacenter van KPN, het gebruik van de software Online Backup Manager en heeft Backup-Connect de hele backup keten in eigen beheer. Garanties staan in een heldere Service Level Agreement.

Backup-Connect is een zelfstandige Nederlandse onderneming en heeft verkooppunten in 8 landen. Alleen in Nederland en België zijn er naast de webshop al meer dan 60 resellers actief.

Website:

www.backup-connect.nl (Nederland)
www.backup-connect.ca (Canada)

- Einde Persbericht -




Ingezonden persbericht