Nutreco NV

PERSBERICHT Amersfoort, 10 oktober 2005

Nutreco en Plukon ronden verkooptransactie Pingo Poultry met succes af

Nutreco Holding N.V. en Plukon Royale hebben vandaag de afronding bekendgemaakt van de verkooptransactie voor Nutreco s kipverwerkingsbedrijf Pingo Poultry. Het principeakkoord is reeds aangekondigd op 27 juni 2005. De afronding was onder andere afhankelijk van toestemming van de mededingingsautoriteiten. Deze toestemming is inmiddels verkregen.
* * * * *

Nutreco Holding N.V.
Nutreco Holding N.V. is een internationale onderneming op het gebied van diervoeding en visvoer, die beoogt waarde te creëren door kennis van de voedselketens. De onderneming is selectief aanwezig in verschillende schakels van de voedselproductieketens van vis en vlees. Binnen Nutreco s Business Groepen opereren verschillende Business Units, met ongeveer 80 productie- en verwerkingsfabrieken in 22 landen met in totaal ongeveer 8.000 medewerkers.
In 2004 bedroeg de omzet van Nutreco EUR 3.857,3 miljoen. Nutreco is genoteerd aan het officiële segment van Euronext in Amsterdam en maakt deel uit van de Midkap Index (Amsterdam) en de Euronext 150 Index.



Nutreco NV