Politie Drenthe

Dinsdagmiddag

Hoogeveen 11-10-2005

Voorrangsfout
KERKENVELD Door een voorrangsfout raakte dinsdagmorgen een 17 jr. bromfietster uit Dedemsvaart licht gewond. Hij verleende op de kruising van de Albert van Daatselaarstraat met de Jan Haarstraat in Kerkenveld geen voorrang aan een van rechts komende auto, bestuurd door een 26 jr. vrouw uit Heemstede. De jongen werd met lichte verwondingen aan een been overgebracht naar het ziekenhuis in Hoogeveen.

Autos opengebroken
RUINERWOLD In de nacht van maandag op dinsdag zijn in Ruinerwold zeker vijf geparkeerde autos opengebroken. De autos stonden in de Pieter Jochemswal en de Scholtieskamp. De inbreker(s) hadden het voorzien op geluidsapparatuur en andere waardevolle voorwerpen.

Vrouw gewond
ASSEN Op de Weiersstraat in Assen raakte dinsdagmiddag een 82 jr. vrouw uit die plaats gewond doordat ze in botsing kwam met een auto. De vrouw stak op haar fiets de rijbaan over en reed daarbij tegen de zijkant van een auto bestuurd door een 62 jr. man uit het Franse Lagarde. De vrouw viel op het wegdek en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Assen.

Politie maakt proces-verbaal op voor bodemvervuiling ASSEN De politie heeft dinsdagmiddag proces-verbaal opgemaakt tegen de 37 jr. eigenaar van een transportbedrijf uit Assen. Een oplegger van dit bedrijf stond geparkeerd aan de Weverstraat in Assen en lekte hydraulische olie. Technisch onderzoek door de politie toonde aan dat twee cilinders en een oliepomp lekten. De gelekte olie kwam op de weg en in de berm.

Dirk Neef verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdag 17.00 uur. Tel. 0592 45 2475 of 06 - 51 55 7950.