AXA Verzekeringen

AXA Volmachten 11 oktober 2005

23 Volmachtrelaties van AXA hebben van 25 tot en met 28 september op de AXA University in Bordeaux een intensieve strategiesessie gevolgd met als thema: 'De strategische opties van het volmachtbedrijf.'

Onder de inspirerende leiding van twee externe deskundigen: Astrid van de Bovenkamp en Kees Dullemond werden vanuit verschillende invalshoeken ondermeer de volgende thema's belicht: het transformatieproces op het gebied van markt, klant, regulering en technologie, de performance van het eigen bedrijf en strategisch ondernemerschap.

Website Mijn Volmacht

Op vrijdag 7 oktober heeft AXA Schade een nieuwe website gepresenteerd, die speciaal ontwikkeld is voor zijn gevolmachtigd agenten. Door middel van een ludieke kaart werden 95 volmachten uitgenodigd in te loggen op de speciale site voor volmachten van AXA. Naast actuele informatie zoals nieuwsberichten en wetgeving, het kenniscenter met onder andere preventietips en fraude-indicatoren en het aanbod van AXA Volmachtcollege, geeft deze site nog meer ondersteuning op volmachtgebied.

Over AXA

Over de hele wereld levert AXA producten en services, met de belofte van Financial Protection: bescherming en hulp bij het realiseren van de projecten van klanten, in elke fase van hun leven. Wereldwijd heeft momenteel AXA 50 miljoen klanten, 112.000 werknemers en intermediairs, 72,2 miljard euro omzet en 2,5 miljard euro nettowinst over het jaar 2004. In 2004 stond de AXA Groep 13e in de Fortune-lijst van 's werelds grootste ondernemingen.