Ingezonden persbericht


Persinformatie

MOBIEL BELLEN MET DESIGN UIT FINLAND
Iqua introduceert fraaie, modieuze Bluetooth headsets

Amsterdam, 10 oktober 2005 - Een strakke, fraai vormgegeven Bluetooth headset, waarbij gebruiksgemak voorop staat. Het Finse Iqua introduceert voor de Nederlandse markt de exclusieve nieuwste easy-to-use BHS-601 limited edition headset. De headset kenmerkt zich door een strakke, simpele vormgeving. Door de headset te versieren met grappige teksten, dynamische kleuren of een ludieke print op een speciaal ontworpen frontje, kan iedereen de BHS-601 headset naar eigen smaak personaliseren!

Iqua besteedt altijd veel aandacht aan de vormgeving en het ontwerp van haar headsets. Zo ook de BHS-601. De headset loopt over van de technische snufjes en comfortabele gebruikerstoepassingen. In tegenstelling tot vergelijkbare headsets, zijn Iqua oorhaakjes bijzonder buigzaam, zodat de headsets niet van het oor af vallen. Bovendien kan de lichtgewicht headset ook rechtstreeks in het oor worden gedragen.

BHS-601 Limited edition
De BHS-601 is in Nederland verkrijgbaar in vijf verschillende limited editions. Voor het ontwerp heeft Iqua de in 2001 bekroonde Finse designer Guy Lönngren ingeschakeld. De hippe, frisse limited editions mogen er dan ook zijn. Superieure audio kwaliteit gehuld in een modieus design jasje. Voor wie een persoonlijke "finishing touch" aan zijn BHS-601 headset wil geven, biedt dit uitkomst. Er zijn verschillende versies, variërend van vrolijk hart dessin tot funky zebra print en warme poëtische spreuken.

Specificaties BHS-601:

- compatibel met alle merken Bluetooth mobiele telefoons die headset 1.1 of handsfree 1.0 profiel ondersteunen
- ondersteunt VoIP-oproepen

- oplaadtijd: 3 uur

- standbytijd: 120 uur, gesprekstijd: 5 uur
- tot 10 meter verbinding met mobiele telefoon

De Iqua BHS-601 limited edition is verkrijgbaar bij BelCompany en BCC.

Verkoopadviesprijs E 79,-

Verkoopinformatie via MCC Nederland 035 - 695 47 55 of info@mccnederland.nl

EINDE PERSINFORMATIE, 10 oktober 2005

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht