Politie Zeeland


---


O-6622-2005 Twee auto's weggenomen bij woninginbraak

In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in een woning aan de Noordzeelaan in Scharendijke.
Met de sleutels, die uit de woning zijn weggenomen, zijn twee personenauto's die bij de woning geparkeerd stonden weggenomen.
Het betreffen een zwarte BMW type X5 met het Duitse kenteken UN-AH5353 en een blauwe BMW type 320 Ci cabrio met het Duitse kenteken UN-AH8855. De auto's hebben een gezamenlijke waarde van ongeveer een ton.
In de auto's lagen o.a. waardepapieren, enkele tientallen euro's en zonnenbrillen met onbekende waarde.
De toegang tot de woning is geforceerd; het totale schadebedrag is nog onbekend.


W-6623-2005 Diefstal uit auto, Vlissingen

Tussen maandagmiddag 17.00 uur en dinsdagochtend 05.30 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Van der Manderestraat in Vlissingen.
Uit de auto is een radio cd-speler met onbekende waarde weggenomen.
De auto is opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.


W-6624-2005 Aanrijding in Meliskerke

Dinsdagochtend rond 10.40 uur vond er op de kruising Blauwpoortseweg, Dorpsstraat in Meliskerke een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 51-jarige automobilist uit de gemeente Veere reed over de Dorpsstraat komende uit de richting van de Pauwhoekstraat.
Op vermelde kruising verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 41-jarige automobilist uit Arnsberg (D). er was alleen materiële schade.


O-6625-2005 Kleding weggenomen van droogrek

Tussen zondagavond 20.00 uur en maandagmiddag 15.00 uur is van een droogrek, wat in de tuin bij een woning aan de Perenmeet in Burgh Haamstede hing, kleding weggenomen.
De kleding heeft een totale waarde van enkele tientallen euro's.


O-6626-2005 Diefstal ladder, Nieuwerkerk

Tussen maandagmiddag 16.30 uur en dinsdagochtend 06.00 uur is, vanaf het dak van een auto die geparkeerd stond aan de Magnoliastraat in Nieuwerkerk, een ladder weggenomen.
De waarde van de ladder is onbekend.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.