Gemeente Barendrecht


---

Mantelzorgers gezocht voor het Mantelzorgpanel Zuid-Holland Zuid

Zorgt u regelmatig voor een gezins- of familielid, buur, vriendin of kennis of heeft u dat in het recente verleden gedaan? Met andere woorden: bent u mantelzorger of ex-mantelzorger? Dan willen wij graag uw mening horen over allerlei zaken die voor mantelzorgers van belang zijn. Voortdurend worden er plannen ontwikkeld die ook u als mantelzorger raken. Maar hoe weten diegenen die plannen maken wat uw wensen en behoeften zijn? Uw mening en ervaring in de praktijk zijn daarom hard nodig. Uw mening telt!

Bent u (ex-)mantelzorger, woont u in Rijnmond-Zuid of Zuid-Holland Zuid en wilt u uw mening geven over zaken die voor mantelzorgers van belang zijn, zoals ondersteuning bij de zorg, het combineren van werk en zorg, tijd voor jezelf?
Doe dan mee aan het Mantelzorgpanel Zuid-Holland Zuid door twee keer per jaar een vragenlijst in te vullen.
Als u zich aanmeldt, betekent dat niet dat u verplicht bent aan elke vragenronde mee te doen. Met de uitkomsten van de vragenronden worden gemeenten, zorgkantoor, hulpverleners en zorgaanbieders in uw regio aangespoord om de positie van mantelzorgers te helpen verbeteren. U ontvangt na elke vragenronde een nieuwsbrief met informatie over de uitkomsten en wat er met de uitkomsten wordt gedaan. Zo blijft u op de hoogte van wat het effect is van uw bijdrage.
Het Mantelzorgpanel Zuid-Holland Zuid wordt opgezet in opdracht van de Provincie Zuid-Holland in samenwerking met Informele Zorg Zuid-Holland Zuid (waar de Regionale Steunpunten Mantelzorg Zuid-Holland Zuid en Rijnmond-Zuid deel van uitmaken), Platform Mantelzorg Zuid-Holland Zuid, Regionale Mantelzorg Orga-nisatie Rijnmond-Zuid, Regionaal Patiënten Consumenten Platform Rijnmond en Regionaal Patiënten Consumenten Platform Zuid-Holland Zuid. Organisatie en uitvoering van het Mantelzorgpanel zijn in handen van het Tympaan Instituut.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u bellen met het Tympaan Instituut, tel.: 070 33 71 000 of mailen naar info@tympaan.nl

Meer informatie:
Klik hier voor meer informatie over mantelzorg