KNWV

Nieuwsbericht

13-10-2005

Vertegenwoordig je school op het water!

Doe mee met de Mission Olympic in een zeilboot, kano, roeiboot of op een surfplank en haal het podium in het Olympisch Stadion!

Op vrijdag 2 juni 2006 is er een letterlijk spetterende finaledag van de Mission Olympic scholenkampioenschappen 2006. Net als in 2004 is watersport ook een onderdeel van dit scholenkampioenschap. Je kunt meedoen met kanovaren, zeilen en windsurfen. Misschien doet je school al mee met een of meerdere van de andere sporten, zoals basketball, voetbal, korfbal, veldloop, hockey, badminton et cetera. Dan is het helemaal gemakkelijk om aan te haken als watersporter. Kijk op de site van de gymlerarenorganisatie KVLO: www.schoolensport.nl
Zit je op het Voortgezet Onderwijs? Wil je onder schooltijd een leuke dag op het water?
Als jij als wedstrijd watersporter minstens één, maar mogelijk ook meer medescholieren meeneemt naar de finale in jouw eigen sport, dan wordt het echt een heel groot feest. Jij weet hoe gemakkelijk je sport is en de bond wil je wel helpen om van tevoren die medescholieren een keertje extra training aan te bieden.
Verder wordt het vooral een erg leuke dag op 2 juni 2006 in Amsterdam, met een geweldig slotfeest in het Olympisch Stadion voor alle sporten samen!

Maak je gymleraar gek!

Ga naar hem of haar toe en zorg dat je school zich direct opgeeft voor één of meer watersporten!!

Voor meer informatie kan je ook terecht bij je bond:
Roeien: Sylvia de Jong 020-6462740 info@knrb.nl,
Kanoën: Maarten van Bergen 030-6566527 info@nkb.nl
Zeilen/surfen: Christoffel van Hees 030-6566583
christoffel.vanhees@watersportverbond.nl

Internetadres: www.schoolensport.nl/index1024x768.htm
E-mailadres:christoffel.vanhees@watersportverbond.nl