AutoRai

Volkswagen California met vast hoog dak

(9/22/2005)
Volkswagen Campers breidt haar leveringsprogramma nu uit met de California met vast hoog dak. De Nederlandse beurspremière van deze camper vindt plaats op de Kampeer en Caravan jaarbeurs in Utrecht van 12 tot en met 17 oktober aanstaande.
Daarna is deze camper uitgebreid te bezichtigen in het Volkswagen Camper Centrum in Amersfoort. De California met vast hoog dak is leverbaar in het tweede kwartaal van 2006.

Het gestroomlijnde Polyroofdak van deze camper zorgt voor veel extra ruimte en permanente stahoogte. In de extra ruimte is bovendien plaats voor een flexibel bed met lattenbodem. De binnenzijde is fraai afgewerkt en zeer goed geïsoleerd. De lichte en toch sterke constructie van het dak maakt de inbouw van glasdaken en luchtroosters mogelijk. Aan de buitenzijde kunnen speciale dakdragers worden gemonteerd voor het vervoer van bijvoorbeeld surfboards of skiâs. Het dak wordt gespoten in de kleur van de desbetreffende California. Met dit vaste hoge dak bereikt de California een hoogte van 2.65 meter.

De nieuwe Volkswagen California is in korte tijd een vertrouwde verschijning geworden in Europa. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 5.000 verkocht. De veelzijdige California is zeer geschikt voor een recreatieve en sportieve tijdsbesteding én voor praktisch dagelijks gebruik.

De California is leverbaar vanaf ⬠49.950,-