Llink


MR. KAHOONA do 19:55 uur Nederland 3

10 oktober 2005

Virtuele host vol verrassingen: Mr Kahoona geeft een andere blik op de wereld. Laat je door de goeroe instralen met Positive Happiness en...straal terug. Deze week staat MR. KAHOONA POSITIVE HAPPINESS SHOW in het teken van FOOD:

Onze man in Afrika is te gast bij de familie Kalolo in het Ukambani district in Kenia. Landbouw is er onmogelijk en water is schaars. De familie leeft van het verkopen van brandhout en houtskool. Van het Wereldvoedselprogramma (WFP) krijgen ze een aanvulling op de dagelijkse voedselbehoeftes.

Wakker Dier heeft een zwarte lijst gepubliceerd op internet met de meest dieronvriendelijke restaurants van Nederland.

Biologisch boer Mees Visser uit Strijen handelt in groentenpakketten. Biologische groentepakketten wel te verstaan. Een reportage over boer Mees en zijn land.

Imagine Being there: Rotterdam. Bij een zanger / pianist die vertelt over het eeuwige zoeken naar het paradijs.

Meindert Talma nodigt Kees uit voor het avondeten. Kees de Vries is also known as DJ Kesanova en draait voornamelijk rommelmarktmuziek.

Het Amsterdams stadspark is een smulbos. Een vrouw laat zien dat je er genoeg fruit en kruiden kunt vinden om eten mee te maken.

Onze man in Sjanghai volgt Simon naar restaurant De Rode Kip. Simon praat met serveersters op rolschaatsen, verse vis-jongens, de chef-kok en hij nuttigt een Chinese lunch.

Bob de Kok maakt voor de gelegenheid het Mexicaanse gerecht Kip met Chocola. Onder Leef LLiNK vind je letterlijk een voorproefje!

Meer MR KAHOONA POSITIVE HAPPINESS SHOW

---