Gemeente Voorschoten

Persberichten - Rondleiding bij de brandweer
Uitgebracht op: donderdag 13 oktober 2005

Voor het Weekend van Voorschoten was onder alle leerlingen van het basisonderwijs, in het kader van Voorschoten Veilig, een creativiteits wedstrijd uitgezet. Uit handen van burgemeester Verver en de heer Markman, teamchef van de politie, ontvingen de winnaars op woensdag 21 september jongstleden hun prijs. Daarnaast kregen alle deelnemers aan de wedstrijd op woensdag 12 oktober jongstleden een rondleiding aangeboden bij de brandweer Voorschoten. kiekeboe

Voordat de rondleiding begon, werd door een fotograaf van Foto vd Boogaardt, een foto gemaakt van alle deelnemers voor een brandweerauto. Vervolgens werd door brandweerman Rob en de vrijwilligers Inge, Kees en Martin van alles verteld over het brandweerwerk. Er werden vele vragen gesteld en beantwoord. Na een rondleiding door de kazerne kregen de kinderen de gelegenheid om te spuiten met een brandweerslang.

Als afsluiting kregen ze allemaal nog de foto mee, die aan het begin van de middag was gemaakt en keek iedereen terug op een geslaagde middag.


- einde bericht -