Politie Zeeland


---


W-6658-2005 Bekeurd voor te hard rijden

Op de A58 ter hoogte van Waarde is donderdagmorgen van een Duitse automobilist zijn rijbewijs ingevorderd.
Hij reed met een snelheid van 190 km/u over bovengenoemde weg. Hij ontving proces verbaal voor overschrijding van de snelheid .
Op de Europaweg West te Ritthem is donderdagmiddag een 53-jarige inwoner uit Oost Souburg op zijn motorfiets bekeurd voor te hard rijden.
Hij reed met een snelheid van 130 km/u over de weg, waar 80 km/u is toegestaan.
Zijn rijbewijs is ingevorderd.


W-6659-2005 Aanrijding Middelburg

Op de Nadorstweg in Middelburg vond donderdag een aanrijding plaats tussen een automobiliste en een bromfietser.
Een 84-jarige automobiliste uit die plaats reed vanuit de uitrit van haar woning de weg op en verleende daarbij geen voorrang aan een 50-jarige inwoner uit Middelburg op zijn bromfiets.
De bromfietser is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.


W-6660-2005 Diefstal uit woning

Uit een woning aan de Waalstraat in Middelburg zijn woensdagavond een aantal goederen weggenomen.
De goederen, t.w. een aantal c.d.'s, een GSM, een portemonnee en een rugzak zijn in een onbewaakt uit de woning weggenomen toen de bewoonster zich op de tweede verdieping bevond.


Z-6661-2005 Preventieve fietscontrole Oostburg

In samenwerking met Duurzaam Veilig Verkeer is donderdag een preventieve fietsencontrole gehouden onder de leerlingen van de tweede klassen van Scholengemeenschap Het Zwin te Oostburg.
234 fietsen zijn gecontroleerd. Daarvan waren 181 fietsen in orde.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland