Politie Gelderland-Midden

Arnhem/Duiven, tweetal aangehouden wegens verduistering
Publicatiedatum: 14-10-2005 11:32:16

De politie heeft donderdagavond een 25-jarige vrouw en een 26-jarige man aangehouden in hun woning in Arnhem. De twee worden ervan verdacht serviesgoed met een waarde van enkele duizenden euro's te hebben verduisterd. De vrouw zou het serviesgoed van haar werkgever, een bedrijf in Duiven, achterover hebben gedrukt. Vervolgens zou ze samen met haar partner de goederen via het internet te koop hebben aangeboden. Na een anonieme tip is haar werkgever hier achtergekomen. De politie werd gewaarschuwd, waarna de Arnhemmers werden aangehouden. Het tweetal is voor nader onderzoek ingesloten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---


voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Duiven, man aangehouden wegens winkeldiefstal

Publicatiedatum: 14-10-2005 11:28:24

Een 47-jarige man uit Strijen is donderdagavond bij een bedrijf in Duiven aangehouden. Hij wordt verdacht van het stelen van dvd's en computerspellen met een waarde van enkele honderden euro's. Toen de Stijenaar het bedrijf wilde verlaten, werd hij aangesproken door winkelpersoneel. Die had gezien dat hij de goederen in zijn zakken had gedaan en niet had afgerekend. De politie werd gewaarschuwd en de man werd meegenomen naar het politiebureau. Er werd proces-verbaal opgemaakt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Westervoort, man (53) gewond bij burenruzie

Publicatiedatum: 14-10-2005 11:27:47

Een 53-jarige man uit Westervoort is donderdagmiddag in zijn woonplaats gewond geraakt bij een burenruzie. De 67-jarige buurman van de man zou tijdens de ruzie een heggenschaar naar hem hebben gegooid. Het slachtoffer liep daarbij zware verwondingen op aan zijn hand en is naar Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem gebracht. De buren zouden ruzie hebben gekregen vanwege hun tuin. De politie heeft de 67-jarige Westervoorter aangehouden op verdenking van mishandeling. De man werd na verhoor weer vrijgelaten.