RTL Group

Agenda


RTL FM-luisteraars kiezen grootste popklassieker van eigen bodem Wat is de grootste popklassieker van Nederlandse bodem? Dat wordt duidelijk op vrijdag 14 oktober, want dan zendt het muziekstation RTL FM de Made In Holland Top 100 uit. Een unieke lijst met daarin de honderd beste nummers afkomsting van Nederlandse artiesten of bands, verkozen door de luisteraars van RTL FM. Wordt het bijvoorbeeld Venus van Shocking Blue, Twilight Zone van The Golden Earring, Jimmy van Boudewijn de Groot of één van de vele hits van Marco Borsato? De luisteraar beslist.

Vanaf maandag 19 september kunnen luisteraars van RTL FM via de website www.rtlfm.nl stemmen op hun favoriete hit van Nederlandse bodem. Iedereen die stemt, maakt tevens kans op muziekprijzen, waaronder concertkaarten en CD/DVD-paketten. Van maandag 10 oktober tot en met vrijdag 14 oktober staat RTL FM vervolgens een week lang geheel in het teken van de Muziek 10-daagse, met als afsluiting een negen uur durende uitzending van de Made in Holland top 100 op vrijdag 14 oktober, van 10.00 tot 18.00 uur.

De Made in Holland Top 100 is speciaal in het leven geroepen in het kader van de Muziek 10-daagse, die van woensdag 5 tot en met vrijdag 15 oktober plaatsvindt in een groot aantal CD-speciaalzaken en warenhuizen. Tijdens de Muziek 10-daagse krijgt iedereen bij besteding van 15 de CD Made in Holland kado, met daarop speciale versies van bekende Nederlandse popklassiekers vertolkt door onder anderen Krezip, Trijntje Oosterhuis, Guus Meeuwis en Bløf.

Uitzending: vrijdag 14 oktober tussen 10.00 en 18.00 uur, RTL FM.
---

------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718598 of karin.bouwknegt@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.persdienstrtlnederland.nl bezoeken.

© 2005 RTL Nederland / IP