Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland
* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


18 oktober 2005


Zutphen - Eten en drinken zonder te betalen.


De politie heeft op maandagmiddag een 54-jarige man uit Zelhem aangehouden in een horecazaak aan het Stationsplein. Na het nuttigen van eten en drinken wilde de man vertrekken zonder te betalen. Toen men hem daar op attendeerde, verklaarde man geen geld te hebben. Bij onderzoek bleek de man hetzelfde feit enige tijd geleden te hebben gepleegd bij dit bedrijf. De politie maaktt een proces-verbaal op.


Laren / Warnsveld / Barchem - Verkeersongevallen


Een 38-jarige automobiliste uit Harfsen verleende geen voorrang aan een 68-jarige

automobiliste uit Laren (G) en een aanrijding was het gevolg. Het ongeval gebeurde op maandag (17-10) rond 14.15 uur op de kruising van de Sportparkweg en Dennenweg te Laren (G). Beide auto's raakten beschadigd.

Een 38-jarige automobilist uit Zutphen verleende bij het oprijden van de rotonde geen voorrang aan een 50-jarige automobiliste uit Warnsveld die op de rotonde reed. Het
ongeval gebeurde op maandag (17-10) rond 08.30 uur op de Vordenseweg. Beide auto's liepen lichte schade op.


Bij het verlaten van een campingterrein aan de Zwiepseweg te Barchem verleende een 20-jarige automobiliste uit Geesteren (G) geen voorrang aan een 46-jarige automobiliste uit Borculo. De aanrijding gebeurde op maandag (17-10) rond 11.35 uur. Het bleef beperkt tot materiële schade.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:
Bureau Communicatie
Persvoorlichting:
Anton de Ronde 055 - 548 60 52
Bert Top 055 - 548 60 58

---- --