Europese business intelligence conferentie van MicroStrategy

UTRECHT, 20050926 -- Utrecht, 26 september 2005 - MicroStrategy® Incorporated (NASDAQ: MSTR), een toonaangevende wereldwijde provider van business intelligence (BI) software, heeft bekendgemaakt dat de conferentie voor Europese gebruikers, EuroWorld 2005, van 18 tot en met 20 oktober zal worden gehouden in het Maritim hotel te Bonn, Duitsland.


EuroWorld 2005 biedt een programma met informatieve themasprekers, netwerkmogelijkheden en meer dan 50 technische en commerciële sessies, geleid door productmanagers, technici en klanten van MicroStrategy. De agenda biedt zeven programma's met onderwerpen als rapportage, analyse en monitoring; BI systeemadministratie; afstemmen van systeemprestaties; geavanceerde rapportage; en gevorderde gebruikersinterface-ontwikkeling.

De bezoekers van de conferentie zullen horen hoe toonaangevende Europese bedrijven hun business intelligence strategieën hebben ontwikkeld, verschillende BI bedrijfsapplicaties succesvol hebben ingevoerd en rendement hebben behaald met hun investering in BI. Een paar van de bedrijven die aanwezig zullen zijn; American Express, METRO Group, Gruppo PAM, Comet Group PLC, Turkish Airlines, Banco Espirito Santo, Deutsche Börse, Universiteit van Bamberg, Banca Nazionale del Lavoro en MACH.

"Onze eerste conferentie voor Europese gebruikers, die vorig jaar in Madrid plaatsvond, was een daverend succes. Hieraan hebben een paar honderd Europese klanten, prospects en partners uit meer dan 20 landen deelgenomen," vertelt Sanju Bansal, de operationeel directeur van MicroStrategy. "Wij hebben ook voor dit jaar weer een interessant programma gepland en verheugen ons wederom op een succesvol evenement."

De deelname aan EuroWorld 2005 bedraagt ¤ 1095. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.microstrategy.com/euroworld.

Over MicroStrategy
Opgericht in 1989, is MicroStrategy een wereldleider op het gebied van business intelligence (BI) technologie. MicroStrategy biedt geïntegreerde software ten behoeve van rapportage, analyse en monitoring, die toonaangevende organisaties dagelijks helpt om betere zakelijke beslissingen te nemen. Bedrijven kiezen voor MicroStrategy vanwege de geavanceerde technische mogelijkheden, de verfijnde analyses en superieure data- en gebruikerstoegankelijkheid. Meer informatie over MicroStrategy (NASDAQ: MSTR) is te vinden op www.microstrategy.com.

In de Verenigde Staten en bepaalde andere landen zijn MicroStrategy en MicroStrategy Business Intelligence Platform handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van MicroStrategy Incorporated. Andere hierin genoemde producten en bedrijfsnamen kunnen het handelsmerk van hun respectievelijke eigenaar zijn.