Gemeente Leeuwarderadeel


5 september 2005

Contactavond gemeente-OVL voor ondernemers op 19 oktober 2005

CONTACTAVOND
GEMEENTE - BEDRIJFSLEVEN LEEUWARDERADEEL
WOENSDAGAVOND 19 OKTOBER 2005

Waar voor uw geld?

U bent met uw bedrijf in de gemeente Leeuwarderadeel gevestigd, maar krijgt u daar ook waar voor uw geld?
Dat antwoord mag u zelf geven op de jaarlijkse contactavond, die de gemeente en de Ondernemersvereniging OVL op woensdag 19 oktober a.s. organiseren in het gemeentehuis in Stiens.

Hoe ondernemersvriendelijk is de gemeente Leeuwarderadeel eigenlijk? Volgend jaar zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen en de partijen zijn druk bezig met het schrijven van hun politieke programma's. Zal daarin ook iets van uw gading te vinden zijn?

Na een woord van welkom door de wethouder van economische zaken, Jaap Keizer, houdt de voorzitter van de Kamer van Koophandel Friesland, Anne Jan Zwart, een inleiding. De rol die de Kamer van Koophandel speelt in de contacten tussen het bedrijfsleven en de overheid staat centraal in zijn presentatie. Aansluitend volgt een paneldiscussie tussen u als ondernemers en het panel van vertegenwoordigers van politieke partijen in de gemeenteraad van Leeuwarderadeel. De voorzitter van OVL, Jochum Baltjes, sluit dit gedeelte van de bijeenkomst af. Daarna is er nog volop gelegenheid om op informele wijze met elkaar van gedachten te wisselen.

Graag nodigen wij u uit voor deze bijeenkomst, die plaatsvindt in het gemeentehuis in Stiens op woensdag
19 oktober a.s. Aanvang 19.30 uur.

Onder vermelding van de naam van u bedrijf kunt via a.grit@leeuwarderadeel.nl kunt u zich hiervoor per e-mail opgeven. Wilt u ook vermelden met hoeveel personen u komt? Opgave graag uiterlijk 13 oktober 2005.

Burgemeester en wethouders van Leeuwarderadeel, Het bestuur van OVL Drs. E.J. ter Keurs, burgemeester J. Baltjes, voorzitter J.J. Kingma, secretaris P. van Zuiden, secretaris