Gemeente Nuth


19-10-2005

Info Rd4

Rd4 verstrekt gratis hoogwaardige compost

Net zoals de voorgaande jaren heeft Reinigingsdiensten Rd4 ook dit jaar weer besloten om, in samenwerking met Afvalzorg Grondstromen Limburg, vanaf 17 oktober tot en met 12 november gratis compost te verstrekken aan alle bezoekers van de Rd4-milieuparken in Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum en Vaals. Deze actie is bedoeld om het positieve scheidingsgedrag van de bezoekers van de milieuparken te belonen.

Groenafval
De aangeboden compost wordt onder andere gemaakt van het snoeiafval en de stronken die u op het milieupark aanlevert. Bij Afvalzorg Grondstromen Limburg wordt het door Rd4aangeboden groenafval gecomposteerd tot eersteklas hoogwaardige compost die volledig voldoet aan alle milieuhygiënische eisen.

Wilt u in het bezit komen van deze hoogwaardige compost voor uw tuin? Bezoek dan tussen 17 oktober en 12 november één van de milieuparken van Rd4. Met deze compost, aangeboden door Afvalzorg Grondstromen Limburg en Rd4, kunt u uw tuin weer winterklaar maken.

Locaties milieuparken Rd4

* Brunssum, Milieuweg 1

* Heerlen, Huisbergerstraat 250
* Kerkrade, Ir. Wintgensstraat 2
* Landgraaf, Marconistraat 28

* Vaals, J. Francotteweg 35

Let op!
Zoals altijd moet u zich, om toegang te krijgen tot de milieuparken, kunnen legitimeren met de Rd4-afvalpas en een geldig legitimatiebewijs.