Politie IJsselland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.
* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


19 oktober 2005


APELDOORN - Fietsster lichtgewond door aanrijding

Een 42-jarige Apeldoornse fietsster raakte dinsdagmiddag (18/10) op het Operaplein lichtgewond door aanrijding met een 34-jarige automobiliste uit Apeldoorn. De fietsster gaf rond 14.55 uur geen voorrang aan de van rechts komende plaatsgenote.
De fietsster liep een pijnlijk rechter been op. Beide voertuigen liepen geringe schade op.

APELDOORN - Jongen gewond door val
Een 11-jarige Apeldoornse jongen liep dinsdagmiddag (18/10) op de Eendrachtstraat een flinke wond aan zijn voet op doordat hij ten val kwam. De jongen zat bij een even oud vriendje achter op de fiets toen rond 15.15 uur zijn voet tussen de spaken van de fiets kwam. De jongen viel en liep een flinke wond aan zijn voet op. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd waar hij werd behandeld.


APELDOORN - Inbreker betrapt en ingesloten

De politie heeft dinsdagavond (18/10) bij een school aan de Anna Bijnsring een 17-jarige inbreker uit Apeldoorn aangehouden. Een beveiligingsmedewerker had één verdachte bij de school betrapt en de politie gealarmeerd.
Onderzoek wees uit dat een ruit vernield was en tevergeefs was geprobeerd een computer te stelen. De politie heeft de 17-jarige verdachte overgebracht naar het politiebureau en sloot hem op in een cel voor verder onderzoek.


APELDOORN - Politie pakt veelpleger

De politie heeft dinsdagmiddag (18/10) in een warenhuis aan de Hoofdstraat een 19-jarige veelpleger uit Arnhem aangehouden. Beveiligingspersoneel zag dat de man rond 16.20 een computerspel uit de verpakking haalde en onder zijn jas stopte. Bij het zien van de beveiligingsman verstopte de verdachte het spel.
De politie heeft de man ingesloten en hij wordt donderdag voorgeleid bij de rechter-commissaris in Zutphen. Naar verwachting blijft hij tot de rechtszitting in hechtenis.


Einde berichten


Nadere informatie:
Bureau Communicatie
Persvoorlichting
Anton de Ronde 055 - 548 60 52
Bert Top 055 - 548 60 58


---- --