Gemeente De Wolden


Zuidwolde, 13 oktober 2005

Persbericht

Mountainbiken en badmintonnen voor de jeugd

In het kader van de Breedtesport project "De Wolden buitengewoon sportief" worden binnenkort weer enkele sportieve activiteiten gehouden. Ter stimulering van sporten met een recreatieve functie organiseren SportDrenthe en de gemeente De Wolden in samenwerking met lokale partners de volgende activiteiten:


- Donderdag 20 oktober krijgen de leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen 'De Wegwijzer' uit Alteveer en 'De Bosrand' uit Kerkenveld om 16.00 uur een gratis kennismakingsles mountainbiken.


- In het dorpshuis van Linde worden op 19 oktober, 9 november en op 16 november van 14.00 tot 15.00 uur badmintonlessen gegeven voor de jeugd. Dit gebeurt ook in de sporthal van Zuidwolde op 7 november en op 14 november van 16.00 tot 17.00 uur. De lessen worden gegeven in samenwerking met badmintonvereniging De Slagen. Voor alle badmintonlessen geldt: Jongeren die mee willen doen zijn van harte welkom! Je hoeft je van tevoren niet op te geven. Meedoen is gratis!

///////////////////////////////////

Noot van de redactie: U bent van harte welkom om bij de activiteiten aanwezig te zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met bureau voorlichting, tel. (0528) 378 239.


---- --