Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 19 oktober t/m vrijdag 28 oktober 2005

Woensdag 19 oktober
11.00 uur
Wethouder Eerdmans bezoekt activiteiten in de wijk Schothorst. In het kader van de campagne Veilig op straat organiseren ROC Midden Nederland, SWA en SRO uiteenlopende activiteiten voor de jeugd. Locatie: Wijkcentrum De Trefhorst, Bruispad 2 te Amersfoort

Vrijdag 21 oktober

10.00 uur
Wethouder Van 't Veld brengt o.a. samen met mevr. A. Vietsch, 2e kamerlid van het CDA , een werkbezoek aan zorggroep Laak en Eemhoven in het St. Elisabeth verpleeg- en gasthuis te Amersfoort. Locatie: St. Brandaenstraat 4 te Amersfoort

Zondag 23 oktober
16.00 uur
Wethouder Strengers brengt een bezoek aan "Fluisteren op de vijver", georganiseerd door Stichting De Kamers. Locatie: Kattenbroek, de vijver bij winkelcentrum Emiclaer te Amersfoort.

Maandag 24 oktober
15.00 uur
Wethouder Van 't Veld en wethouder Eerdmans ontvangen de 'Zilverrail' de trein met jongeren, die door Nederland rijdt ter gelegenheid van het Zilveren Regeringsjubileum van Koningin Beatrix. Beide wethouders gaan met Amersfoortse jongeren in gesprek in een speciaal rijtuig in de trein. Locatie: Station Amersfoort te Amersfoort.

Dinsdag 25 oktober
15.45 uur
Wethouder Van 't Veld en vrijwilligers van de Anjercollecte uit Amersfoort nemen de eerste prijs in ontvangst van de Anjeractieprijzen 2004. De Amersfoortse vrijwilligers hebben 13.666,42 euro opgehaald. Commissaris van de Koningin in de provincie Utrecht, de heer Staal, overhandigt de prijs als voorzitter van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Locatie: Paushuize, Kromme Nieuwe Gracht 49 te Utrecht.

17.30 uur
Wethouder Brink bezoekt de Dag van Ondernemend Gooi- en Eemland, georganiseerd door de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland. Locatie: De Flint, Coninckstraat 60 te Amersfoort.

Woensdag 26 oktober
14.00 uur
Wethouder Van 't Veld verzorgt de presentatie van het buurtkunstproject De Verbinding in de Meridiaantunnel. Locatie: Meridiaantunnel te Amersfoort.

Donderdag 27 oktober
14.00 uur
Wethouder Van 't Veld spreekt tijdens de seniorenconferentie "Spiegeltje, spiegeltje aan de wand ." met als thema geestelijke gezondheid van senioren. Locatie: De Koperhorst, Paladijnenweg 275 te Amersfoort.

15.00 uur
Loco-burgemeester De Wilde is aanwezig bij de opening van het Agis-gebouw door Hans Wiegel, voorzitter Zorgverzekeringen. Locatie: Agis Zorgverzekeringen, Van Asch van Wijckstraat 55 te Amersfoort.

16.45 uur
Wethouder Brink verricht met de openingshandeling de lancering van het internetportaal van het Techniek Gilde Eemland. Locatie: Meridiaan College "Het Stromenland", Hooglandseweg-Noord 55 te Amersfoort.

18.00 uur
Wethouder Brink verricht de officiële openingshandeling voor de expositie "Beroering" van Sietzke Penninga. Locatie: Golden Tulip Berghotel, Utrechtseweg 225 te Amersfoort.


---- --