Ingezonden persbericht


NIEUWE RELEASE CA'S PROTECTION SUITES BRENGT RISICO'S EN KOSTEN TERUG VOOR MKB

Eén scherm beheert security, storage en datamigratie in webgebaseerde beheermodule

Nieuwegein, 19 oktober 2005 - Computer Associates International, Inc (NYSE: CA) heeft nieuwe versies uitgebracht van zijn Protection Suites, zes volledig geïntegreerde pakketten van oplossingen met een webgebaseerde beheermodule en een intuïtief dashboard voor op de desktop.

De prijs en configuratie van CA's protection suites is afgestemd op de bedrijfsgrootte. Ze bieden meerdere lagen van beveiliging voor het MKB en beschermen tegen virussen en spyware, zorgen voor back-up en restore van kritische bedrijfsinformatie en zetten gebruikersinstellingen, voorkeuren en gegevens over als een PC opgewaardeerd of vernieuwd wordt.

De tweede uitgave van CA's Protection Suites heeft een webgebaseerde module waarmee organisaties centraal databescherming, gebruikers, regels en rapportage kunnen beheren. Het grafische dashboard vereenvoudigt het maken van backups, het migreren van data en het bestrijden van virussen en spyware. Een gebruikersvriendelijke checklist helpt om servers ook na installatie te beschermen en software te installeren op laptops en PC's. De setup en configuratie zijn eenvoudig door het single-installation-proces. Bovendien is compliance met back-upregels geautomatiseerd.

Er zijn zes Protection Suites verkrijgbaar:


· CA Desktop Protection Suite - voor de bescherming van data op PC's en laptops;
· CA Server Protection Suite - voor de bescherming van centraal opgeslagen en beheerde data;
· CA Business Protection Suite - voor de bescherming van data op zowel desktops als servers;
· CA Business Protection Suite for Microsoft Small Business Server Standard Edition - voor MKB-bedrijven die de standaard editie van Microsoft Small Business Server gebruiken of gaan gebruiken;
· CA Business Protection Suite for Microsoft Small Business Server Premium Edition - voor MKB-bedrijven die de premium editie van Microsoft Small Business Server gebruiken of gaan gebruiken;
· CA Protection Suite for Midsize Business for Windows - voor bedrijven die 50 tot 500 PC's in gebruik hebben met de standaard editie van Windows Server 2003 of Microsoft Exchange Server 2003 en Microsoft Operations Manager (MOM) 2005 voor werkgroepen.

Meer informatie is te vinden via http://ca.com/protectionsuites.

(340 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Computer Associates
Computer Associates International, Inc. (NYSE:CA), één van 's werelds grootste managementsoftware-bedrijven, levert software en diensten op het gebied van beheer, security, storage, life cycle en service management. Hiermee kunnen ondernemingen de performance, betrouwbaarheid en efficiency van hun IT-omgevingen optimaliseren. CA is opgericht in 1976, heeft zijn hoofdkantoor in Islandia, N.Y. en is actief in meer dan 140 landen. Voor meer informatie, zie http://ca.com.

© 2005 Computer Associates International, Inc. One Computer Associates Plaza, Islandia, N.Y. 11749. All trademarks, trade names, service marks, and logos referenced herein belong to their respective companies.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Kim van Bokhoven van LEWIS, PR bureau: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: kimv@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over CA kunt u contact opnemen met Gregor Petri, CA: Tel: 030-604 83 45 Fax: 030-604 73 57 E-mail: gregor.petri@ca.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com