Gemeente Veendam


Lancering website Special Olympics

Publicatiedatum: 18 oktober 2005

Nieuwe website Special Olympics 10 en 11 juni 2006 Beleef het samen gaat online

Op woensdag 19 oktober, om 15.30 uur, wordt de nieuwe website gelanceerd voor het nationale Special Olympics evenement, dat op 10 en 11 juni plaatsvindt in de gemeenten Veendam en Hoogezand-Sappemeer. Sportwethouders Roelof Stäbler en Hayo Huising geven de aftrap voor de site. Dit doen ze samen met Harie Prins, voorzitter van de stichting Nationale Special Olympics 2006. De bijeenkomst vindt plaats in het Centrum voor Sport en Vrije Tijd De Kalkwijck, Nieuweweg 8 te Hoogezand. U bent van harte welkom.

De Special Olympics 2006 website krijgt een eigen doorlink via het webadres van de Special Olympics Nederland: www.specialolympics.nl. Op de nieuwe website is algemene en actuele informatie te vinden over het evenement, de beide gemeenten, de sporten, de accommodaties en de organisatie. Ook staat er informatie op voor vrijwilligers en sponsoren.

De website is ontworpen door het bedrijf webfactor uit Groningen. Zij sponsoren de website. De kleuren van de officiële website van de Special Olympics zijn door Webfactor op creatieve wijze toegepast om de aansluiting zo goed mogelijk te bewaren.Voorafgaand, tijdens en na het nationale Special Olympics evenement op 10 en 11 juni kunnen belangstellenden en deelnemers continu actuele informatie opvragen wanneer ze surfen naar de website.


---


Noot voor de redactie;