Ingezonden persbericht


Omega Limited Edition ter waarde van ¤450.000,- te koop op Marktplaats.nl

Wereldwijd slechts drie exemplaren ooit gemaakt

EMMELOORD, 19 oktober 2005 - Op Marktplaats.nl wordt momenteel een zeer bijzonder object te koop aangeboden. Het gaat om een horloge van de Zwitserse horlogefabrikant Omega,waarvan er slecht drie wereldwijd zijn gemaakt. Dit zeer unieke, gelimiteerde exemplaar wordt momenteel door de Amsterdamse Diamant Maatschappij BV. op Marktplaats.nl aangeboden voor ¤ 450.000,-.

Deze Omega Limited Edition is gezet met 9 karaats saffier en meer dan 25 karaats diamant en wordt geleverd met alle originele certificaten.

'Wij hebben ervoor gekozen dit unieke exemplaar op Marktplaats.nl aan te bieden om zo onze doelgroep te bereiken. Niet iedereen heeft de middelen om dit horloge te kunnen kopen en onze doelgroep is dan ook niet gemakkelijk te bereiken. Marktplaats heeft een groot bereik waardoor de kans om potentiële kopers voor dit unieke horloge te vinden sterk zal toenemen', aldus Jeroen Jansen, directeur van de Amsterdamse Diamant Maatschappij B.V.

Meer informatie over dit unieke exemplaar is te vinden op http://koopjes.marktplaats.nl/antiek_en_kunst/horloges/9609990.html?return=eJwlyuEKwiAUhuF7GWw%.

Over Marktplaats.nl

Marktplaats.nl, opgericht in 1999, was in Nederland een van de eerste websites die zich volledig richtte op rubrieksadvertenties. Sinds de oprichting is Marktplaats.nl uitgegroeid tot de populairste website op dit gebied in Nederland met een nog altijd groeiende klantenbasis van particulieren en kleine bedrijven. Per dag komen er meer dan 70.000 nieuwe advertenties op de site bij van kleding en verzamelobjecten tot auto's en huisraad. De onderneming maakt sinds november 2004 onderdeel uit van eBay. Marktplaats is gevestigd in Emmeloord. Kijk voor meer informatie op: www.marktplaats.nl.