Politie Zeeland


---


W-6776-2005 Diefstal wieldeksels

In de nacht van dinsdag op woensdag werden van een auto in Papisland in Middelburg alle vier de wieldeksels gestolen.
De wieldeksels hebben een waarde van enkele tientallen euro's per stuk.


W-6777-2005 Vernieling ruiten

Dinsdag tussen 02.30 en 10.00 uur werden van een woning op de Nieuwe Burg in Middelburg enkele woonkamerruiten vernield.
Er is geen schadebedrag bekend.

Z-6778-2005 In de nacht van maandag op dinsdag werden bij een bedrijf aan de Vaartwijk in Axel 20 vrachtautobanden gestolen.
De banden hebben een totale waarde van enkele duizenden euro's.


O-6779-2005 Eenzijdig ongeval

Op Welgelegen , t.h.v. dr Ambachtsweg in Tholen reed woensdag om 10.10 uur een 20-jarige automobiliste uit Tilburg met haar auto in de sloot.
De vrouw kwam uit de richting van Tholen en schrok van een auto die uit een zijweg kwam en waaraan zij voorrang had moeten geven. Zij remde en week uit, daardoor belandde zij in de sloot. Haar auto raakte beschadigd.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.