Time : 2:11:10 PM
Date : Wednesday, October 19, 2005
Sender Name: pharma.be

Olivier Remels is de nieuwe Directeur Communicatie van Pharma.be

Olivier Remels verlaat FOST Plus en versterkt het pharma.be team als Directeur Communicatie en woordvoerder. Hij zal er dus verantwoordelijk zijn voor de interne en de externe communicatie alsook voor de persrelaties.
Olivier Remels is Licentiaat in de Sociale Communicatie van het IHECS (Institut des Hautes Etudes en Communications Sociales), en heeft meer dan 10 jaar communicatie-ervaring bij FOST Plus. Gedurende 7 jaar, tot 2002, was hij er belast met de sensibilisering van het groot publiek. Sinds 2002, als Corporate Communication Manager, was hij verantwoordelijk voor de institutionele communicatie en voor de relaties met de pers.
De vzw's FOST Plus en pharma.be hebben veel punten van gelijkenis, op de kruising van de openbare en de privé-sector. Hun activiteiten komen tegemoet aan het algemeen belang en hun bijdrage daaraan is enorm. Daarom verdient hun expertise, elk in de eigen sector van het milieu en van de gezondheidszorg, om steeds beter te worden gecommuniceerd.
Met de aanstelling van Olivier Remels, die in dienst komt bij pharma.be vanaf 12 december 2005, bevestigt pharma.be zijn vaste wil om steeds meer en steeds beter over geneesmiddelen en het geneesmiddelenbeleid te communiceren en om het maatschappelijk debat daarover te leiden.