Ingezonden persbericht


Den Haag 19 oktober 2005

Michael Riley Vice President en General Manager Cartoon Network, TCM en Boomerang

Michael Riley (35) is benoemd tot Vice President en General Manager bij Turner Broadcasting System, de moedermaatschappij van de televisiezenders Cartoon Network, TCM (Turner Classic Movies) en Boomerang. Michael is verantwoordelijk voor de distributie, advertentieverkoop, programmering en acquisities, marketing en public relations, creative services, research en strategie in Nederland, Belgie, Duitsland, Noord- en Oost Europa, het Midden Oosten en Afrika. Michael Riley wordt tevens verantwoordelijk voor Cartoon Network Enterprises, de licentiehouder van de Cartoon Networkproducten.

De benoeming van Riley is onderdeel van een verdere verfijning van de organisatiestructuur van TBS. " Onze doelstelling met deze aanpassing is een rationele, ontvankelijke structuur te creëren om elke afdeling in de organisatie te steunen. Gezien de kwaliteit van het managementteam en de voortdurende opmerkelijke prestaties binnen elk groep en regio, ben ik zeker dat dit nieuwe werkende model naadloos zal overgaan en zal bijdragen aan een verdere snelle groei en innovatie van de onderneming", aldus Nan Richards, President van TBS Europe.

Turner Broadcasting System Europe (TBS) biedt via haar televisiestations 's-werelds bekendste en meest succesvolle entertainmentmerken - CNN International, Cartoon Network, TCM , Toonami en Boomerang- die in meer dan 100 landen in zowel Europa als Afrika te zien zijn.

Naast de televisiezenders speelt TBS ook een vooraanstaande rol in de ontwikkeling van haar producten via het internet, breedband, wireless, DVD, e-commerce, merchandising, bioscoop en elk ander beschikbare platform.


---

Noot voor de redactie (