BP Nederland


BP levert brandstof voor Europese tour van Climate Change Now

19-10-2005

Amsterdam, 19 oktober 2005 De Europese tour van Climate Change Now (CCN) wordt van brandstof voorzien door energiemaatschappij BP. CCN wil consumenten bewust maken van de mogelijkheden die zij hebben om hun CO2 uitstoot te verlagen, teneinde het probleem van klimaatverandering aan te pakken. Het team dat in zon drie weken tijd 16 Europese landen bezoekt koos voor de nieuwe generatie brandstoffen BP Ultimate vanwege de bewezen lagere uitstoot van schadelijke stoffen, gecombineerd met verbeterde prestaties. Vandaag was het CCN team in Amsterdam om zijn boodschap ook in Nederland onder de aandacht te brengen.

Het gebruik van BP Ultimate is een voorbeeld van een simpele actie waarmee consumenten hun uitstoot van CO2 (en andere schadelijke stoffen) kunnen verlagen. Daarnaast kunnen consumenten de uitstoot beperken door bijvoorbeeld voor zuiniger autos te kiezen, hun rijgedrag aan te passen en ervoor te zorgen dat hun voertuig goed onderhouden is. Ook het gebruik van alternatieve middelen van vervoer draagt hieraan bij.

Contactgegevens
Voor algemene vragen betreffende de activiteiten van BP in Nederland kunt u contact opnemen met Jacoline Poldervaart (Hoofd afdeling Communications & External Affairs)

Afdeling Communications & External Affairs
Rivium Boulevard 301
2909 LK Capelle aan den IJssel
Postbus 1131
3000BC Rotterdam
T 010 - 249 1000
F 010 - 249 1150
E info@bp.nl