3 e persbericht van woensdag 19 oktober 2005

Eindhoven 19-10-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Succesvolle drugsactie in het centrum

Woensdag zijn bij een drugscontrole in het centrum van Eindhoven negen verdachten aangehouden. Twee van hen een 24-jarige en een 18-jarige Eindhovenaar zijn ingesloten. Zij worden er van verdacht te handelen in verdovende middelen. De overige verdachten zijn met een proces-verbaal heengezonden. De actie door de politie was bedoeld om drugsoverlast in de stad aan te pakken.

Eindhoven: Man aangehouden na omver trappen radarapparatuur

Op de Huizingalaan is woensdag rond 13.35 uur een 26-jarige man uit Bergeijk aangehouden. Op de Huizingalaan werd een radarcontrole gehouden. De automobilist uit Bergeijk werd geflitst, hij stopte en trapte het radarapparaat omver. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Son: Jongens aangehouden voor inbraak in woning

Een 13-jarige jongen uit Veldhoven en twee 14-jarige jongens uit Son zijn woensdagmiddag aangehouden. De drie worden er van verdacht betrokken te zijn bij een inbraak in een woning aan de Potjesberg in Son. Daar werd ingebroken op 1 oktober. De drie zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Best: Diefstal uit garage

Woensdag tussen 6.45 en 16.15 uur is ingebroken in een garage bij een woning aan de Johan Brouwerstaat. Het slot van de garage werd opengebroken. Een accuboormachine, een klopboormachine en een damesfiets werden weggenomen.

Best: Snelheidscontrole

Bij een snelheidscontrole op de Sonseweg zijn woensdag tussen 14.55 en 17.35 uur 89 bekeuringen uitgeschreven. Er werden 1202 voertuigen gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid was 137 km/u. Toegestaan is 80 km/u.

Heeze: Politie houdt man aan voor heling

Op de Ten Borchwardlaan is woensdag rond 11.45 uur een 56-jarige man uit Heeze aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn bij de heling van gestolen speelgoed. De man is de cel ingegaan voor verder onderzoek.