Ingezonden persbericht

Vuurwerk van Erik de Vlieger op vernieuwde site van Nieuws.nl

NIJMEGEN, 20051019 -- Erik de Vlieger schrijft vanaf vrijdag 21 oktober 2005 een wekelijkse column voor www.nieuws.nl.


Dit belooft het nodige vuurwerk op Nieuws.nl! Want Erik de Vlieger, bekend om zijn maatschappelijke interesses en activiteiten heeft over alles altijd een onderbouwde en vaak verrassende mening. Die zal hij onomwonden en met 'scherpe pen' ventileren op de gezaghebbende en drukbezochte website Nieuws.nl. Op deze site wordt constant het laatste nieuws gepubliceerd.

De bijdrage van De Vlieger aan Nieuws.nl hangt samen met grote veranderingen die de website heeft ondergaan. Deze veranderingen zijn ingegeven door de explosieve groei van Nieuws.nl. Voortaan is er gratis toegang tot het complete archief en het aantal nieuwscategorieën is flink uitgebreid. De belangrijkste uitbreidingen zijn het autonieuws, boulevardnieuws en vacatureoverzicht. Nieuws.nl werkt samen met De Nationale Vacaturebank om bezoekers een uitgebreid en actueel vacatureoverzicht aan te bieden.

Bijzonder is dat bezoekers op Nieuws.nl snel kunnen zoeken naar zorgvuldig geselecteerd nieuws voor specifieke doelgroepen. Een voorbeeld hiervan is het zakelijk nieuws dat wordt uitgesplitst is in o.a. marketing, juridisch en branchenieuws. Daarnaast staan op Nieuws.nl honderden dossiers met artikelen over één onderwerp of persoon. In de nabije toekomst kunnen bezoekers bovendien een persoonlijk nieuwsdossiers aanmaken.

Nieuws.nl wordt per maand zo'n 4 miljoen keer bezocht. Er worden dan in totaal tussen de 20 en 25 miljoen pagina's bekeken. De bezoekers vroegen om meer verdieping van het nieuws en naar meer nieuws voor specifieke doelgroepen. Nieuws.nl geeft met de vernieuwde website een passend antwoord. De wens van de bezoekers sloot aan bij de vraag van adverteerders naar meer onderwerpen en nieuwsrubrieken. Zo kunnen zij nauwkeuriger hun doelgroep aanspreken.

De redactie van Nieuws.nl is uitgebreid om het enorme en diverse nieuwsaanbod in goede banen te kunnen leiden.