Stadsdeel Amsterdam-Noord

Met Nieuwbouwshow door Noord

Van 20 tot en met 30 oktober vindt De Eerste Amsterdamse Nieuwbouwshow plaats in de Zuiderkerk. Dit evenement is bedoeld voor iedereen die zich wil laten verrassen door de woonmogelijkheden in nieuwbouw in Amsterdam.

Opening met Lange Frans & Baas B

Lange Frans & Baas B treden op tijdens de feestelijke opening door burgemeester Job Cohen van de Nieuwbouwshow op 20 oktober om 10.30 uur. Ook vindt dan de prijsuitreiking plaats aan de winnaars van de unieke wedstrijd Win een geheel verzorgde gratis herfstvakantie in een gloednieuwe woning in Amsterdam. De Eerste Amsterdamse Nieuwbouwshow is tot en met 30 oktober iedere dag te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur en op donderdagavond tot 21.00 uur. De toegang is gratis. Het adres is: Zuiderkerkhof 72.

Bustochten door Noord

Amsterdam-Noord verzorgt op 22 oktober drie keer een bustour van de Zuiderkerk naar Noord. Tijdens deze rondleidingen krijgt de woningzoekende een indruk van het wonen in Noord. Het aantal plaatsen voor deze bustrip is beperkt. Zorg dus dat u er snel bij bent, want vol is vol. Gastheer aan boord is portefeuillehouder Kees Diepeveen.

Vertrektijden vanaf de Zuiderkerk:

Tour 1: 11.00 uur

Tour 2: 13.00 uur

Tour 3: 15.00 uur

Bereikbaarheid
De Zuiderkerk is goed bereikbaar met metro 51, 53, 54, tram 4, 16, 24, 25 en tram 9 en 14. Bovendien zijn er nabij de Zuiderkerk drie parkeergarages (Stadhuis/Muziektheater, Waterlooplein, Markenhoven). Kijk voor meer informatie over de bereikbaarheid op: www.nieuwbouwshow.nl. Hier vindt u ook meer informatie over De Eerste Amsterdamse Nieuwbouwshow, de partners, de projecten en de diverse unieke acties.