Toerkoop Reisburo Groep, Does Travel en Cadushi Tours samen

Does travel & cadushi tours

Samenwerking tussen Toerkoop Reisburo Groep en Does Travel & Cadushi Tours.

Den Haag, 20 oktober 2005 - Toerkoop Reisburo Groep (ca. 200 vestigingen) en Does Travel & Cadushi Tours zijn een samenwerking aangegaan per 1 november 2005.

Eerder werkte Does Travel en Cadushi Tours al met een select aantal Toerkoop kantoren. Dit is nu uitgebreid naar alle kantoren van de Toerkoop Reisburo Groep die actief de brochures 'Caraïbische Reizen' en 'Suriname Eco Paradijs' zullen aanbieden aan potentiële klanten die deze bestemmingen als hun reisdoel hebben gekozen. De Toerkoop Reisburo Groep heeft er na een uitgebreide heroriëntatie voor gekozen de samenwerking met de Caribbean specialist van Nederland aan te gaan. Dit had in het kader van haar assortiment- en schappenbeleid automatisch tot gevolg dat andere producten plaats moesten maken. Door te kiezen voor Does Travel & Cadushi Tours kan Toerkoop nog beter voldoen aan de vraag naar het brede en meer specialistische Caribbean product. Toerkoop Reisburo Groep
Toerkoop Reisburo Groep is het grootste samenwerkingsverband van onafhankelijke, zelfstandige reisbureau-eigenaren in de Nederlandse reisbranche. Inmiddels kennen zij met ca. 200 vestigingen een landelijke dekking. Jaarlijks verzorgen zij voor bijna 1 miljoen reizigers hun vakantie- en/of zakenreis en behoren daarmee al jaren tot de absolute top van de Nederlandse reismarkt.
Does Travel & Cadushi Tours
Does Travel & Cadushi Tours is een onafhankelijke en gerenommeerde reisorganisatie, die dit jaar haar 45-jarig bestaan viert, en bekend staat als de echte Caribbean Specialist. De brochures 'Caraïbische Reizen' en 'Suriname Eco Paradijs' zijn een begrip.
De organisatie is lid van het ANVR, SGR en IATA.
Does Travel & Cadushi Tours treedt vaak op als de officiële reisorganisatie van bekende televisieprogramma's en evenementen, waaronder de TV-series De Erfenis en Bon Bini Beach op Curaçao, Beach FootVolley op Aruba, Tros Muziekfeest Curaçao, Heineken Aruba Regatta en Medische Huisartsencongressen van Traveldoc. Nadere inlichtingen:
Does Travel & Cadushi Tours
Martin J. Does
Weimarstraat 119, 2562 GT Den Haag
Postbus 61655, 2506 AR Den Haag


070 - 3129511 & no.61642; 0070 - 6996 770
e-mail: martin.does@doescadushi.com
internet: www.caribbean.nl