Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Antoine van den Hout versterkt Pridis als Sales Manager

Nijkerk, 20 oktober 2005 - Antoine van den Hout (38) houdt zich sinds kort bezig als Sales Manager bij Pridis B.V. in Nijkerk. Hij deed zijn ervaring op bij Mind CTI Holland en vervulde met succes sales activiteiten voor verschillende sales activitetien voor verschillende indirecte als directe kanalen.

Die kennis kan hij nu prima gebruiken in zijn baan bij Pridis B.V. 'Bij Pridis kan ik mijn marktkennis meteen inzetten en contact houden met bestaande relaties', vertelt Antoine.

'De communicatie bij Pridis is heel direct. Iedereen weet wat er speelt, waardoor onze klanten, zelfs nieuwe klanten, direct op een stuk herinnering en kennis kunnen rekenen. Deze persoonlijke benadering vinden wij hier heel belangrijk. Omdat Pridis haar producten in Nederland produceert kunnen we direct inspelen op specifieke klantenwensen. Bij Pridis werk ik continue met hedendaagse producten die telkens weer worden uitgebreid met nieuwe toepassingen, waardoor wij de klanten weer meer oplossingen voor hun business kunnen bieden. Werken bij zo'n dynamisch bedrijf geven mijn baan nu dat extra stukje toegevoegde waarde', aldus Antoine.

Over Pridis CT Products

Pridis Computer Telephony Products BV is een zelfstandige Nederlandse onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen van communicatie-management software. Door geavanceerde CTI-applicaties te koppelen aan reeds bestaande mogelijkheden wordt communicatie een stuk eenvoudiger, transparanter en voordeliger. De kracht van Pridis CTI-software wordt steeds meer onderkend. In de praktijk blijken de ervaring van telecom en de snelheid van IT een waardevolle combinatie te vormen. Onder meer de overheid en gezondheidszorg maken intensief gebruik van de Pridis-applicaties.

De producten van Pridis vinden hun weg naar de klant via een uitgebreid dealernetwerk in Nederland, Europa en de Verenigde Staten. Vanuit het Pridis hoofdkantoor in Nijkerk wordt ondersteuning gegeven, onder andere in de vorm van trainingen.

Met ruim tien jaar ervaring in de markten van telecom en data is Pridis in staat snel en effectief te anticiperen op technologische als prijstechnische ontwikkelingen. Voor meer informatie: www.pridis.com

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht