Ingezonden persbericht


Baden in de weelde van Sri Lanka's natuur

Sri Lanka's recent geopende Rainforest Edge ecoresort, aan de rand van het Sinharaja regenwoud, biedt de natuurliefhebber de mogelijkheid van ongerepte natuur te genieten tijdens een verblijf dat van moderne luxe voorzien is. De 7 ruime kamers ensuite hebben ieder een privé balkon met panoramisch uitzicht over de adembenemende bergen van het Sinharaja tropisch regenwoud. De overdekte spa, het zwembad met regenwater, het openlucht restaurant dat traditionele biodynamische gerechten serveert en de mogelijkheid Ayurveda therapie te volgen, garanderen dat de gasten optimaal in de watten gelegd worden.

Het Rainforest Edge behoort tot dezelfde keten van luxe eco-hotels als het Boulder Garden Hotel; het uit een gigantisch rotslandschap gehouwen hotel dat met een prijs is onderscheiden.

Gasten van Rainforest Edge kunnen het schitterende Sinharaja regenwoud verkennen tijdens een wandeltocht of jeep safari, al dan niet onder begeleiding van de natuuronderzoeker in dienst van het verblijf. Maar liefst 22 van Sri Lanka's 26 inheemse vogelsoorten en 13 van de 25 inheemse boomsoorten zijn hier te vinden. Het natuurverblijf biedt avontuurlijke gasten ook een ruime keus aan activiteiten zoals kajaken, mountainbiken en jungle trekking.

Het Rainforest Edge is een schoolvoorbeeld van Sri Lanka's visie op ecotoerisme in een modern jasje, waarmee het een hoger marktsegment aan wil spreken. "Hier vindt de natuurliefhebber een perfect balans tussen modern comfort en natuurbeleving," aldus Mr. Udaya Nanayakkara, voorzitter van de Sri Lanka Tourist Board (SLTB).

Voor meer informatie kunt u kijken op www.rainforestedge.com, 0094-115 339 202 bellen of info@rainforestedge.com e-mailen. Reserveren kunt u via het reisbureau Nature Lovers of bij het hotel zelf.

www.srilankatourism.org

Namens Sri Lanka Tourism uitgegeven door:
USP PR & Communicatie - Amsterdam

Voor meer informatie of hoge resolutiebeeldmateriaal kan de redactie contact opnemen met:

Jeannette Spits of Natasha Hooper
Tel: 020 42 32 882, Fax: 020 42 32862
Email: jeannette@usp.nl, natasha@usp.nl

of

Beth Kennedy
Batey PR Marketing Singapore
Tel: +65-63724154, Fax: +65-62278455
Email: beth.kennedy@bateypr.com.sg


---- --