Ingezonden persbericht

Telecomsite.nl boos op mobiele markt en mobiele websites

Telecomsite.nl gaat mobiel Q12006

PUTTEN, 20051020 -- "De markt die al grijs is begint zwart te worden" zegt Roy de Feber, oprichter van Telecomsite.nl. Als u de sites van de verschillende aanbieders bezoekt is het steeds moeilijker om de juiste informatie te vinden. Veel informatie staat vermeld in kleine letters of op verborgen pagina's


Als voorbeeld neemt de Feber Tele2, als u wilt weten wat de exacte kosten zijn van het zogeheten 'Prepaid Online' kan je niks vinden. U ziet weliswaar in kleine letter dat je door kan klikken maar hoe vaak je het ook probeert, er is geen link te vinden die doorklikt naar een tarieven pagina? " Dit stinkt " zegt de Feber.

"de maat is vol, we krijgen zoveel e-mailtjes binnen over heldere informatie op het gebied van mobiel bellen, dit is een signaal, Telecomsite gaat mobiel!" Ondanks dat het al 'druk' is op het net is er ruimte voor een echte onafhankelijke vergelijker die de adders ook durft mee te nemen.

De meeste van de sites manipuleren de consument in haar keuze op een goed en voordelig abonnement. Neem als voorbeeld Bellen.com die vol zit met banners en reclame. Het is uit onderzoek gebleken dat de consument impulsief reageert op banners. Is deze keuze ook werkelijk een goede?

Telecomsite.nl wilt mede hierdoor een rustige omgeving creëren zonder banners waarin de bezoekers een weloverwogen keuze kan maken. Eind 2005, begin 2006 zal een geheel vernieuwde telecomsite worden gelanceerd. Een fijne gedachte.


Over Telecomsite.nl
Telecomsite.nl mag en kan alles zeggen omdat zij niet afhankelijk is van een of meerdere partijen. Telecomsite.nl vergelijkt op een heldere in visuele manier waardoor de bezoeker een weloverwogen keuze kan maken, al 3 jaar.




Ingezonden persbericht