Ingezonden persbericht

Genk, een hele dag lang

...trefplaats van waarzeggers en helderzienden

GENK, 20051023 -- UIT-tip : Waarheen volgende zondag ? / Begeef u in de magische wereld van waarzeggers, heksen, magiërs en astrologen / Ontdek de magische wereld in hartje Limburg ! Wilt u nu eindelijk eens weten wat anderen u verzwijgen ?...


GROTE ALTERNATIEVE EN SPIRITUELE BEURS !

GENK (B) , opnieuw een hele dag lang...
De stad van waarzeggers en helderzienden !!

Op zondag 23 oktober (11-19 uur) heeft er in de LIMBURGHAL, gelegen aan de Jaarbeurslaan 6 te Genk in België opnieuw een Paranormale Beurs plaats. Deze beurs, die ondertussen reeds aan haar 8ste editie toe is, is inmiddels uitgegroeid tot de tofste alternatieve en spirituele beurs in de provincie Limburg. De organisatoren lieten deze keer dan ook geen inspanning ongemoeid om ter gelegenheid van deze manifestatie het kruim van de Vlaamse en Nederlandse helderzienden, spiritisten, heksen, pendelaars, kaartleggers en astrologen naar Genk te halen. Heel wat grote namen zegden dan ook al hun medewerking toe. De Limburghal wordt op 23 oktober weer helemaal omgetoverd tot één grote "orakeltempel"!
"Rondom het paranormale hangt er nog steeds een taboe-sfeertje, zegt organisator Ludo Legein, "alles op deze beurs is er dan ook voornamelijk op gericht om deze zaken beter toegankelijk te maken voor het grote publiek. Het paranormale reikt immers veel verder dan de horoscopen die men o.m.wekelijks in de tijdschriften en kranten aantreft. Op een paranormale beurs kan je ondermeer persoonlijk kennismaken met helderzienden, pendelaars en kaartleggers en dat geeft een veel beter contact"
Om het voor de bezoekers nog aantrekkelijker te maken zijn er tal van lezingen en demonstraties voorzien. Zo is er een optreden voorzien van de bekende helderziende Irena LEAVENS met een demonstratie " boodschappen van Gene Zijde" en het Antwerpse trance-medium Chrisje BRESSINCK, beter bekend als de "Vlaamse Jomanda" geeft er een healing sessie. Vooral niet te missen is de bloemenséance door Mevrouw ELILIES. Klap op de vuurpijl uiteindelijk is het optreden met helderziende waarnemingen van Tarkild DELAERE uit , beter bekend uit de VT4-reeks "Moord en Mysterie" .
Verder kunnen de bezoekers ook nog kennismaken met tal van alternatieve producten, lectuur en geschenken. Voor de ingewijden is deze beurs een 'must', voor de nieuwsgierigen vormt het een ware openbaring !!

De Paranormale Beurs heeft plaats op zondag 23 oktober (11-19 uur) in de LIMBURGHAL, Jaarbeurslaan 6 te GENK (België) .
De inkom bedraagt er 10 euro ( lezingen en demonstraties INBEGREPEN / voor kinderen beneden 12 jaar, vergezeld van hun ouders is het gratis). Meer info bij Para Normica
bel 0906/ 46.48.000 ( ¤ 0,80 pm)-vanuit Nederland
bel 0903/ 46.480 ( ¤ 1,12 pm)-vanuit België / / www.paranormica.be




Ingezonden persbericht