NVA


NVA en VvHN gaan samenwerken

Fred de Jong beleidsmedewerker NVA/VvHN

Door middel van een samenwerkingsovereenkomst hebben de NVA en VvHN hun wens geformaliseerd om bij de belangenbehartiging van hun hypotheekadviseurs te gaan samenwerken. Door krachtenbundeling denken beide partijen o.a. een zwaardere rol te kunnen spelen in de politieke lobby ten aanzien van de hypotheekdossiers.
In het kader van deze samenwerking zal de VvHN vanaf heden zitting nemen in het Sectiebestuur Hypotheekbemiddelaars van de NVA. Daarnaast hebben beide partijen per 1 september jl. gezamenlijk een beleidsmedewerker aangetrokken.
Drs. Fred de Jong (34) is per die datum de gelederen komen versterken. De Jong heeft de nodige ervaring in de bedrijfstak. Hij was hiervoor o.a. 5½ jaar werkzaam bij Bureau D&O als hoofd onderzoek. Hij heeft als achtergrond Algemene Sociale Wetenschappen en Algemene Economie. De NVA (Nederlandse vereniging van assurantieadviseurs en financiële dienstverleners, NVA) vertegenwoordigt circa 1100 kantoren, waarvan een groot deel actief is in hypotheekbemiddeling. De VvHN (Vereniging van Hypotheekadviseurs in Nederland) vertegenwoordigt bijna 800 hypotheekkantoren, waaronder de vijf grootste hypotheekketens.