Travel Unie International Nederland N.V.

Discovery partner suntrek verlegt grenzen naar centraal en zuid-amerika

Specialist in internationale groepsreizen nu ook naar onder andere Costa Rica

Amsterdam, woensdag 26 oktober 2005 - Amerika-specialist Suntrek, in Nederland vertegenwoordigt door Discovery Reizen, verlegt haar grenzen naar Centraal en Zuid-Amerika met nieuwe bestemmingen. Om de avontuurlijke reiziger naast USA, Canada, Alaska en Mexico nog meer mogelijkheden te bieden om in internationaal gezelschap te reizen, zijn bestemmingen als Costa Rica, Honduras, Nicaragua, Ecuador, Galapagos, Peru, Bolivia, Venezuela, Brazilië, Argentinië, Chili en Patagonië in de nieuwe Discovery brochure Suntrek 2006 opgenomen. De vertrekdata in deze brochure liggen tussen november 2005 en april 2007.

De avontuurlijke rondreizen van Suntrek variëren van één tot dertien weken. Nieuw in het aanbod is bijvoorbeeld een twee weken durende rondreis door Costa Rica en Nicaragua waarbij alle bezienswaardigheden van deze landen worden aangedaan. Ook vijf dagen op de Galapagos eilanden in combinatie met Ecuador is nieuw. In Centraal en Midden Amerika reizen de groepen van maximaal dertien personen samen met een Suntrek tourleader en chauffeur en overnachten in hotels en lodges. Naast Centraal en Midden Amerika zijn er ook nieuwe rondreizen in de USA zelf. De 'Cowboy Country' in negen weken van San Francisco naar New York is een voorbeeld hiervan.

Gemakkelijk en avontuurlijk
Suntrek kent een reputatie als actieve en avontuurlijke vakantiespecialist. De Discovery-brochure Suntrek 2006 telt 84 verschillende avontuurlijke en actieve rondreizen met gegarandeerd vertrek in de USA en Canada. Directeur Jan de Ridder van Discovery Reizen: "Het Suntrek product is zeer betrouwbaar en de groepen zijn klein, tot maximaal dertien personen. Dat maakt deze reizen in internationaal gezelschap niet alleen bijzonder, maar ook avontuurlijk, met tegelijkertijd het gemak van een georganiseerde reis". De reizen van Discovery zijn ook te boeken via www.discoveryreizen.nl.