Maxime Verhagen start actie 'CDA komt naar u toe' in Tilburg

Cda tweede kamerfractie

Start actie CDA komt naar u toe

Vrijdag 28 oktober: Fractievoorzitter Maxime Verhagen op werkbezoek in Tilburg

CDA-fractievoorzitter Maxime Verhagen gaat vrijdag 28 oktober a.s. in Tilburg in gesprek met burgers en bewoners.
Dit werkbezoek is de officiële start van de actie Het CDA komt naar u toe.

Om 14.00 uur wordt fractievoorzitter Maxime Verhagen ontvangen in De IJpelaar (Corellistraat 10) in Tilburg. Hij gaat daar in gesprek met ouderen.

Op de fiets gaat Verhagen vervolgens naar de Moleneindflat (Sibiliusstraat). Daar wordt hij vanaf 14.30 uur door leden van de bewonerscommissie, de huismeester en de wijkagent geïnformeerd over de aanpak van drugsoverlast, jeugdcriminaliteit en veiligheid. Via het Cruijffcourt fietst hij naar de markt aan het Wagnerplein, waar hij spreekt met een aantal marktkooplieden .

Om 15.30 uur keert hij terug naar De IJpelaar. Met de 'T Bus' gaat hij vanaf de halte Beethovenstraat naar het centrum.

Tijdens het 'politiek café' om 16.30 uur in café UIT (Heuvel 18) spreekt fractievoorzitter Verhagen over veiligheid en de politieke actualiteit, aansluitend gaat hij in discussie met de zaal.

Fractievoorzitter Verhagen wordt tijdens het werkbezoek vergezeld door Tweede Kamerlid Ciska Joldersma, de Tilburgse CDA-wethouder Els Aarts en Marlies Scheepens, CDA-fractievoorzitter in de gemeenteraad van Tilburg.

Dit werkbezoek is de officiële start van de actie Het CDA komt naar u toe. De komende maanden zullen ministers, staatssecretarissen en Tweede Kamerleden tijdens tal van bijeenkomsten in het hele land in gesprek gaan met leden en kiezers over het beleid van het CDA en de achterliggende keuzes.

Begin november staan de optredens van bewindspersonen en Tweede Kamerleden op de website van het CDA, www.cda.nl

Voor meer informatie over het werkbezoek van fractievoorzitter Maxime Verhagen: CDA-fractievoorlichting, Chantal van den Berg 06-51414969/ 070-3182508.

Voor meer informatie over de actie Het CDA komt naar u toe: CDA-Partijvoorlichting, Marcel Meijer, tel. 070-3424842/06-53225950