Gemeente Zwolle

Nieuwjaarsbijeenkomst 2005
Who's afraid of red, yellow and blue(s)?

Op maandag 3 januari 2005 organiseert de gemeente Zwolle haar jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Van 19.30 tot 22.30 uur is iedere bewoner van Zwolle van harte welkom in het stadhuis aan het Grote Kerkplein 15. Samen met de raad en het college van de stad wordt getoost op 2005. In het nieuwe jaar staat cultuur centraal. Een tipje van de sluier wordt tijdens deze avond alvast opgelicht.

De gasten worden tussen 19.30 en 20.00 uur ontvangen met koffie en thee. Om 20.00 uur opent het voltallige college in harmonie de nieuwjaarsbijeenkomst. Dat doet ze samen met R&B-kwartet The Reverend Toney Wheeles Mission. En samen met de gasten!

Na deze spectaculaire opening wordt de avond in diverse zalen voortgezet. Toney Wheeles speelt verder in de Burgerzaal. De mensen die rustig willen bijpraten kunnen terecht in de Schepenzaal. In de hal van het oude stadhuis kan een dansje gewaagd worden op de klanken van Salonorkest Decadentia.

Her en der in het stadhuis zijn kunstwerken te bewonderen van kunstenaars van DOAS (de Oude Ambachtsschool) en cultuurwerkplaats R10.

Om 22.30 uur is de nieuwjaarsbijeenkomst ten einde.


---