Landstede


02-11-2005
Studiebeurs Zwolle 2005

Ook dit jaar is er weer een Studiebeurs in de Zwolse IJsselhallen waar Landstede Beroepsopleidingen. De beurs biedt op woensdag 2 en donderdag 3 november 2005 van 14.00 - 21.00 uur alle gelegenheid om je te verdiepen in het opleidingenaanbod.

Studenten geven voorlichting
Landstede Beroepsopleidingen is op de beurs vertegenwoordigd met informatie over het gehele beroepsonderwijsaanbod. Docenten, maar vooral ook studenten geven voorlichting aan jongeren en hun ouders. De Landstede studenten kunnen je precies uitleggen hoe het is op school en hoe de opleiding in elkaar zit. De docent kan hierbij aanvullende informatie geven.

Praktijkgericht
Op de beurs word je geïnformeerd over ons hele beroepsonderwijsaanbod. Zo worden de bestaande opleidingen getoond, maar ook nieuwe opleidingen zijn te bezichtigen.

Landstede streeft er overigens naar niet alleen het onderwijs, maar vooral ook de (beroeps)praktijk helder te tonen, zodat duidelijk wordt waarvoor we opleiden en niet alleen maar hóe we dat doen.

Klimwand
Om je ook actief te houden, is een klimwand van Klim- en Bergsportcentrum Yosemite aanwezig. Studenten van de opleiding Sport & Bewegen staan op scherp om je te ondersteunen bij je eerste schreden op het steile pad van de school- en beroepscarrière.

Website Studiebeurs Zwolle
Waar is het?
IJsselhallen
Rieteweg 4
Zwolle