PERSBERICHT - 2005-09-06

Veel vraag naar aangepaste accommodaties voor grotere families

Landal GreenParks introduceert de Reüniebungalow

Landal GreenParks introduceert op 3 november op de parken Landal Heideheuvel en Landal Miggelenberg de zogeheten reüniebungalow. Hiermee komt het bedrijf tegemoet aan de grote vraag naar aangepaste accommodaties voor verjaardagen, jubilea en andere bijeenkomsten in de familie- en vriendensfeer.

De reüniebungalow bestaat uit één bungalow die geheel is omgebouwd tot één hele grote huiskamer met grote keuken, in combinatie met drie vrijstaande, naast elkaar gelegen 6-persoonsbungalows. Zo kan men met maximaal 18 personen overnachten in één van de drie bungalows (en hier eventueel met het eigen gezin of vrienden ontbijten) en gebruikt men de luxe huiskamerbungalow als verzamelplaats voor ontbijt, borrel, koffie drinken, of samen dineren aan de extra lange eettafel in de reüniebungalow.

Extra groot
De reüniebungalow is voorzien van een extra grote keuken waar voor 18 personen kan worden gekookt. Er is een zeer ruime zithoek om bij te praten, voorzien van grote flatscreen-TV met video/DVD recorder. Bij mooi weer is er op het terras plaats voor de hele familie.

Uitkomst
Veel van onze gasten komen in familieverband een jubileum, verjaardag of ander hoogtepunt vieren en reserveren dan meerdere bungalows. Niet zelden leidt dat tot gesleep met meubels en keukengerei. Met de reüniebungalow lossen we dit op en bieden we gasten enerzijds een grote gemeenschappelijke leefruimte, maar ook de privacy om apart te kunnen overnachten, douchen, etc. Vooral voor gezinnen met kleine kinderen een uitkomst, aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks. Het is de bedoeling de reünie-bungalow op meerdere parken te introduceren.

Kosten
De reüniebungalow is alleen te reserveren in combinatie met drie 6-persoons bungalows en kost 150 euro voor een weekend of midweek en 175 voor een hele week. Voor kleinere families biedt Landal op tal van parken ook 10- en 12-persoonsaccommodaties aan of indien gewenst verschillende 4-, 6- en 8-persoonsbungalows bij elkaar.

Reserveringen
Voor reserveringen met aankomst na 3 november: 0900-8842 (Van ma-vr: 9.00-21.00 uur en in het weekend van 10.00-15.00 uur)

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van de Cendant Vacation Rental Group. Landal beheert en exploiteert ruim 50 bungalowparken in Nederland, Duitsland, België, Tsjechië en Oostenrijk, met in totaal bijna. 10.000 vakantiebungalows en 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren
1,6 miljoen gasten ca. 8,1 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers. Landal heeft een marktaandeel (gastnachten) van 22% op de Nederlandse markt.

Noot voor de redactie (