Metaalunie

Nieuws
Persberichten

Nieuwe branchegroep Dutch Machinery for the Food Industry 19-10-2005

3 november 2005 is de oprichtingsbijeenkomst voor de Dutch Machinery for the Food Industry, een nieuwe branchegroep van de Koninklijke Metaalunie. Deze eerste bijeenkomst van de machinebouwers in de voedselverwerkende industrie staat het thema productaansprakelijkheid centraal. Metaalunieleden kunnen zich nu of op 3 november inschrijven als lid.

Weet u precies wanneer de klant u kan aanspreken op productaansprakelijkheid of contractuele aansprakelijkheid? Wat is er aan de hand met de verzekeringen in de voedselverwerkende sector? Benieuwd naar uw collega's in de branche? Voldoende redenen om op donderdag 3 november de oprichtingsvergadering van de nieuwe branchegroep Dutch Machinery for the Food Industry (DMFI) bij te wonen.

Tijdens deze vergadering zal een bedrijfsjuriste van de Metaalunie het verschil toelichten tussen contractuele- en productaansprakelijkheid. Uit ervaring is gebleken dat ondernemers deze begrippen vaak verwarren. U hoort welke schade u kunt uitsluiten en op welke manier.

Ook zal het bestuur van de nieuwe branchegroep de toekomstige activiteiten en doelstellingen van DMFI toelichten. Denk aan informatie over norm- en regelgeving, exportbevordering, kennis en ervaringsuitwisseling. Daarnaast is er gelegenheid om kennis te maken en van gedachten te wisselen met uw collega's in de branche.

De oprichtingsbijeenkomst vindt plaats van 14.30 uur tot 18.00 uur bij de Metaalunie in Nieuwegein. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan via onderstaand e-mailadres. Meer informatie bij branchemanager Elsbeth Jansen, (030) 605 33 44.

Reageren: brouwer@metaalunie.nl