Senternovem


Congres duurzame transportbrandstoffen 2005

Aanvangsdatum

03-11-2005

De gemeente Leeuwarden, provincie Fryslân, Stichting Energy Valley en het Van Hall Instituut Business Center organiseren op 3 en 4 november 2005 in het FEC te Leeuwarden een tweedaags congres genaamd duurzame transportbrandstoffen 2005. Op dit congres zullen de toepassingsmogelijkheden van de verschillende duurzame transport-brandstoffen en het nationaal en gemeentelijk overheidsbeleid omtrent wetgeving en stimulering van duurzame mobiliteit centraal staan.

Inhoud
De eerste dag begint met een inleidend programma, waarin de context en opzet van de dag gepresenteerd wordt. In de middag heeft het programma deels als doel om de mogelijkheden in de gemeente Leeuwarden voor de overstap van ondernemers en particulieren op alternatieve motorbrandstoffen te verduidelijken. Voorts kunnen geïnteresseerden zelf de keuze maken om diverse lezingen van ondernemers, kennisinstellingen en overheden te volgen, die ingaan op nieuwe brandstoffen en energiebronnen voor toepassing in de transportsector.

Tijdens de tweede dag hebben deelnemers wederom de mogelijkheid om een breed aanbod van lezingen bij te wonen. Het beleid van de nationale en regionale overheid, toekomstbeelden en actiepunten van ondernemers en kennisinstellingen komen ruimschoots aan de orde. Het brede pallet aan beschikbare alternatieve motorbrandstoffen neemt hierbij steeds een prominente plaats in.

Op beide dagen kan een beurs bezocht worden. Bedrijven en instellingen presenteren hier hun kennis op het gebied van duurzaam transport. Tevens bestaat de mogelijkheid om voertuigen die zich al voortbewegen met behulp van biobrandstof (autos, vrachtwagens, bussen, boten) te bekijken.

Tijden en locatie
De eerste congresdag (3 november) duurt van 9.30 tot 20.00 uur. De tweede congresdag (4 november) duurt van 9.30 tot 17.00 uur. Het congres vindt plaats in het FEC te Leeuwarden.

Aanmelding
U kunt zich van 12 september tot en met 28 oktober aanmelden voor het congres. Aanmelden kan per post, fax, e-mail of website. Betaling geschiedt aan de kassa van het FEC.

Locatie

FEC te Leeuwarden

Toegangsprijs


-

Contact

Inlichtingen kunt u inwinnen bij dhr. J.J.J. Aalberts (inhoudelijk), mevr. M. Schonenberg en mevr. A. Veenstra (organisatorisch). Van Hall Instituut Business Center, Postbus 1754, 8901 CB Leeuwarden, telefoon 058-2846160, fax 058-2846199,
e-mail secretariaatbc@pers.vhall.nl

Meer informatie

Van Hall Instituut
Gemeente Leeuwarden
Provincie Fryslân
Energy Valley
Wijzigingsdatum | 20-09-2005