Gemeente Helmond


---

Deel Henri Dunanttunnel, Kasteel Traverse en Europaweg afgesloten

In de avond van 3 en 4 november wordt verkeer Deurne-Eindhoven omgeleid
In verband met asfalteringswerkzaamheden wordt de Kasteel Traverse, een deel van de Henri Dunanttunnel en Europaweg in Helmond afgesloten voor alle verkeer. Om overlast voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken zal deze afsluiting in de avond plaatsvinden. Dit gebeurt in de avonden van donderdag 3 en vrijdag 4 november. De omleidingroute staat met borden aangegeven.

3 november: Noordelijk deel
Donderdagavond 3 november wordt het noordelijk deel van de Henri Dunanttunnel, Kasteel Traverse en de Europaweg tot net voorbij de Hortsedijk afgesloten. De Kanaaldijk Zuidwest, van Weert richting Helmond, is in de nacht ook even voor het verkeer afgesloten. Het blijft mogelijk de kruispunten van de Churchilllaan, Zuid Koninginnewal, Eikendreef en Prins Hendriklaan over te steken. De werkzaamheden en de afsluiting op donderdag 3 november duren van 19.00 uur tot 06.00 uur vrijdagochtend.

4 november: Zuidelijk deel
Vrijdagavond 4 november wordt het zuidelijk deel van de Henri Dunanttunnel, Kasteel Traverse en de Europaweg tot net voorbij de Hortsedijk afgesloten. Ook hier blijft het mogelijk de kruispunten van de Churchilllaan, Zuid Koninginnewal, Eikendreef en Prins Hendriklaan over te steken. Deze werkzaamheden en de afsluiting op vrijdag 4 november duren van 21.30 uur tot 09.00 uur zaterdagochtend.

De werkzaamheden kunnen bij slechte weersomstandigheden vertraging oplopen.

---

| |