Gemeente Almelo

Almelo Boven Water activiteiten eerste helft november

logo klein.bmp
Fototentoonstelling, kunststappen en sieradenexpositie met thema Water'
In de Centrale Bibliotheek is vanaf donderdag 3 november de fototentoonstelling Water in Almelo' te bezichtigen en vanaf dinsdag 8 november de expositie Sieraden en Water'. Kunststappen kunt u op zondag 6 november.

Fototentoonstelling van 3 november tot en met 31 december Op de vierde verdieping van de Centrale Bibliotheek aan Het Baken 3 wordt op donderdag 3 november om 19.30 uur de fototentoonstelling Water in Almelo' geopend. De heer P. Ziel, stedenbouwkundige van de gemeente Almelo houdt een lezing waarna om 20.15 uur de prijsuitreiking plaatsvindt. De fototentoonstelling is te bezichtigen tot en met zaterdag 31 december 2005.

Kunststappen op 6 november
Zondag 6 november kunt u weer deelnemen aan de galerieroute, die langs diverse locaties voert. Bij het thema Water' sluiten aan: BAK25, Toonzaal IN de GANG, Hof 88, Art Desch, Galerie Het Baken, atelier Marja van Elsberg en Elise IJskes.

Sieradenexpositie van 8 tot en met 26 november
Op de begane grond van de Centrale Bibliotheek aan Het Baken 3 is van dinsdag 8 november tot en met zaterdag 26 november de expositie Sieraden en Water' te bewonderen. De prijsuitreiking van deze ontwerpwedstrijd is op 19 november om 15.00 uur.

Exposities/tentoonstellingen
De volgende exposities en/of tentoonstellingen over water zijn nog te bewonderen. Kunsthal (Hof 88, Elisabethof 8) tot en met 13 november; BAK25 (Doelenstraat 25) tot en met 20 november; Toonzaal IN de GANG (Zwaluwenstraat 49) tot en met 20 november; Stadsmuseum (Korte Prinsenstraat 2) tot en met 31 december. Voor openingstijden zie volledig programma Almelo Boven Water (hieronder te downloaden).
* programma Almelo boven water.doc

* programma Almelo boven water.pdf